quote:
Originally posted by ksx:
s drugi dumi opitite na "na4inae6ti programisti" ne se prilagat kato kraini reshenia ili pone prilojenieto im e obratnoproporcionalno na otgovornostta za opredelenia service...
Purvo mi se iska da formulira6 dumata "na4inae6ti programisti" koiato spomena mnogokratno, ne mi e iasno kakvo razbira6 pod "na4inae6ti programisti" 4ovek koito niama firma, koiato da osiguri 24h support, ili na VSI4KI STUDENTI ot FMI, poneje kazva6 tova na 4ovek za koito nito znae6 kude raboti nito znae6 kolko znae, znae6 edinstveno 4e e ot FMI.
Taka ..... s tova preklu4ih, iskam samo da kaja 4e Foruma v nikakuv slu4ai ne e lesna zada4a makar i na pruv poled da izglejda niakolko SQL zaiavki i malko kod, ako triabva da se napravi kakto triabva(ni6to ob6to sus sega6nia FORUM), to toi bi mogul da se uslojni do N-ta stepen.
Za tozi forum mogat da rabotiat grupa ot studenti koito da formirat ekip, s koeto problema sus supporta da se re6i momentalno.
Su6to taka toi moje da se razviva i uslojniava vsiaka godina ot sledva6tite studenti, koeto da go pravi vse po dobur, KOETO ve4e e ne6to, a sled kato se realizira vsi4ko tova nikak niama da e zle fakulteta da se pohvali sus sobstveno razraboten FORUM.
Vsi4ko koeto se opitvam da kaja e 4e vseki student triabva da se opita da napravi ne6to za toia fakultet v znak na blagodarnost, vse pak se pravi dosta za nas i triabva da go vurnem po niakuf na4in!!!