Напълно съм съгласен с мнението на mircho.
Ivan_ivan и за човек който няма стаж как по точно му се оценят уменията доста трудна задача ако питаш мен специално за икономисти поне така предполагам
Работата като икономист може да бъде най-разнообразна и въпреки това не смятам, че оценката на уменията може да бъде доста трудна задача. Тест, интервю, въпроси относно материята и т.н може да каже много за кандидата (разбира се, ако шефовете имат малко акъл в главата). Ако говорим специално за счетоводител.... един тест с различни дребни задачки и въпроси ориентирани към съответните закони и нормативни уредби ще си покаже всичко.
Получава се така че тези който са в ПУ или поне голяма част от тях са достаа хал хабер и нищо не правят работят определено неща които абсолютно не са свързани с това което учат ( сервитьори, по бензиностанции, доставчици, шофьори )
Е ... аз пък познавам колеги завършили икономика в ПУ, които си работят по специалността. Един от тях работи в Министерството на Финансите, друг е в Брюксел и т.н. Разбира се не всички са като тях, но повечето работят в сферата на икономиката. Истината е, че дали ще е ФМИ, ФИСН или някой друг факултет няма значение. Важното е да учиш за знания и да се интересуваш много повече от това, което ти дават в университета.
Joke явно не познаваш точните хора
а иначе за счетоводната къща не искам да си имам нищо общо с подобни места за масово изтезаване на работници ) Както и с иконимически софтуер създаден за допълнително изтезаване.
Да, определено си прав!