Аз също исках да уча Българска филогия,не ми беше резервен вариант Общо взето се забавлявах през първия семстър,единствения изпит,който ме затрудни беше Езикознанието при Чобанов(едва вързах 3),втория семестър стана малко по-трудно-Старобългарски и Антична литература,там също се разминах на косъм Надявам се,че втори курс нещата ще ми се струват малко по-ясни,защото досега все пак не се бях сблъсквала с такъв обемен материал,а още по-важното-не съм се опитвала да го усвоявам за 1-2 дни
какъв е в общи линии формата на изпитите?
Такаааа да отговоря на първият коментар, изпитите ще се увеличават и като бройка и като обем, така че мога да ти кажа да се стягаш и да си разпределяш изпитите и времето за тях, сега ще имаш възрожденска литература и още няколко по-сложни изпити ;)
а за формата на изпитите, той е различен при всеки преподавател, може на теб да не ти се паднат същите преподаватели, но все пак при Чобанов не може да очакваш логика, той си сменя формата на изпита всеки път, за всеки изпит, при всяка специалност, за да има изненада
Да те питам ,ако може,какво му е на Чобанов? Едва ли не легенди се носят за него вече
Хахахахаха ми то легендите си ги има от много, много години преди мен даже
ми човекът как да се изразя, държи си на дисциплината, иска да се научи и не изисква толкова много, аз бях от скъсаните през годините, но кагото си взех изпитът разбрах, че наистина не изисква толкова много, просто да покажеш знания, иначе няма проблеми, ходете на лекциите му, това ми е съветът, добре е да сте там, физиономист е и не го казвам само аз, добре е да ви е виждал, че сте били на лекциите му, защото през годините когато е изпитвал устно се е случвало да каже на някого, че не го е виждал до сега, така че споко при него, материалът не е труден, иска четене...