argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: общежитие за задочници.  (Прочетена 4345 пъти)

manuf

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
общежитие за задочници.
« -: 19.08.2007, 23:10:01 »

Здравейте,тази година ще бъда първи курс български и руски език
(задочно).интересува ме  някой може ли да ми каже дали мога да използвам общежитие на хотелски начала по време на очните,защото все още не съм си намерил място,където ще остана по време на лекциите.ако някой знае нека ми помогне,а също така ,ако можете да ми дадете тел.номер на общежитията,които използва ПУ-то.

« Последна редакция: 15.11.2008, 22:25:40 от Toni87 »
Активен

fair

• Гост
Re: общежитие....
« Отговор #1 -: 19.08.2007, 23:32:43 »

Да, мисля, че може да използваш общежитие за очните. Виж тази тема.
Телефони не мога да ти дам, но в тази тема има няколко линка, които може би ще ти помогнат.

И още една тема за общежитията: http://forum.uni-plovdiv.bg/index.php?topic=1135.0
Успех :-)

бтв Ако пробваш с търсачката, ще откриеш доста теми, в които се е разисквал въпросът за общежитията.
Активен

malak 4ovek

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 50
  • :))))
общежитие
« Отговор #2 -: 22.08.2007, 01:09:14 »

здравейте колеги.обръщам се към тези, които ги интересува и разбира се са готови да ми отговорят на въпроса.а той е следния - имам да взимам два изпита.поправките са сега септември.знам че записвам следваща година и дори да не ги взема, но искам да попитам дали мога да кандидатствам за общежитие ако не си ги взема.и също така документи да подавам ли сега или след като минат поправките и да се надявам да няма ликвидации де.ще съм много благодарна на всички, които успеят да ми дадат информация.ами благодаря предварително. :bow:
Активен
Бъди неповторим, защото това, което се повтаря губи своя чар!!! Бъди себе си, защото само така ще докажеш, че си най - добрия!!! :)

fair

• Гост
Re: общежитие
« Отговор #3 -: 26.08.2007, 14:45:59 »

За да кандидатстваш за общежитие ти трябва успех, така че мисля, че трябва да си взела всички изпити.
Документи се подават до 21.ІХ.
http://uni-plovdiv.bg/news.jsp?ln=1&id=992&newsPageNumber=1
Активен

malak 4ovek

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 26.08.2007, 17:45:44 »

И аз така си помислих fair , но нали пък мога да записвам годината с два невзети изпита и си помислих, че може и да кандидатствам за общежитие. Незнам към кого да се обърна. Може би ще се наложи да ходя до Пловдив и там да разпитам. Въпреки, че се съмнявам да получа някаква информация, защото тези госпожи от учебен отдел са толкова лошо настроени, че...направо ти праскат телефона под носа, когато решиш да им се обадиш. Мнооооого грубо отношение. :no:
Активен
Бъди неповторим, защото това, което се повтаря губи своя чар!!! Бъди себе си, защото само така ще докажеш, че си най - добрия!!! :)

A_S_T_R_A

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 25
« Отговор #5 -: 27.08.2007, 09:06:32 »

Аз пък знам, дори познавам хора, които подават документи с невзети изпити, оценката от които се смята за 2, но така много пада успехът. Ами успех!
« Последна редакция: 27.08.2007, 09:28:33 от Kelli_Mutu™ »
Активен

malak 4ovek

• Неактивен Неактивен
« Отговор #6 -: 27.08.2007, 12:50:35 »

благодаря ти за инфото, вдъхна ми малко надежда. а одобряват ли ги твоите приятели за общежитие след като са подали с невзети изпити документи или остават прецакани?
Активен

milenka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
« Отговор #7 -: 27.08.2007, 15:04:04 »

Що се отнася до класиране за общежитие,НИЩО не зависи от успеха...системата е толкова порочна,че влизат хора с успех 3 и нещо и невзети изпити,а хора с отличен успех нерядко остават без общежитие.  :?Това,което е важно,е доходът,който декларираш.Ако вашите бачкат на частно и имаш брат или сестра,всичко рулез,а ако не,по-добре се поогледай за квартира  :-D
Активен
Да живеят блондинките!

mmegi_85

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
« Отговор #8 -: 27.08.2007, 16:04:36 »

А какв става ако работя, имам ли някакав шанс?
Активен

mmegi_85

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
« Отговор #9 -: 27.08.2007, 16:06:06 »

Съжалявам за грешките, от латиницата е!
Активен

malak 4ovek

• Неактивен Неактивен
« Отговор #10 -: 27.08.2007, 16:25:44 »

благодаря ти миленка  :bow: дано успея тогава да се класирам, но както казваш ти картинката в социално-битови е наистина трагична, за което никак вече не се съмнявам. :no:
Активен

AiKiDoKa

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
  • Snow of the Sahara Desert...
« Отговор #11 -: 12.09.2007, 17:05:37 »

Здравейте !

Като стана въпрос за общежития - днес и утре се очертава да обикалям по документи за класиране в
общежитие.Някой може ли да ми подаде инфо,при евентуално удобрение, кога започва настаняването
и кога излизат резултатите от класирането тази година?Крайният срок е 21ви септември,ако не се лъжа.Настаняването започва след 22-ри, вероятно?

Ще бъда безкрайно благодарна за информацията,ако някой знае :)
Активен

alexand-ra

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9
« Отговор #12 -: 21.09.2007, 21:09:09 »

Търся си съквартирантки за настаняване в общежитие- по възможност I-ви курс, специалност "Български език и история"... Александра :-)
Активен

whey

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #13 -: 22.09.2007, 14:29:04 »

Ако имате невзети изпити трябва да подадете молба на 2-ро класиране. Ако някой търси съквартиранти да погледне тази тема: http://forum.uni-plovdiv.bg/index.php?topic=1269.0
Активен