argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Латински - поправки, ликвидации  (Прочетена 5327 пъти)

sister

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 87

Някой знае ли кога има поправки по латински при Козарова, или за предпочитане при някой друг преподавател? Мерси предварително.
Активен

luxy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 24
Re: Латински - поправки, ликвидации
« Отговор #1 -: 28.08.2007, 11:58:14 »

тук мога да ти помогна...на 05.09 има поправка за 1БЕРЕ при Мирчев...нашият курс ще се явява тогава, все си мислим, че е по-добре от Козарова
Активен
:) живейте днес, обичайте днес, мразете днес - утре може и да нямате възможност....;)

fair

• Гост
« Отговор #2 -: 28.08.2007, 16:42:20 »

Хора, явявайте се при Мирчев :y:
Активен

sister

• Неактивен Неактивен
« Отговор #3 -: 28.08.2007, 20:35:00 »

а дали ще може да менасочите как протича изпитът? смятам да се явя при този Мирчев, и да пропусна един друг изпит, който ми е на същата дата.  :bow:
Активен

fair

• Гост
« Отговор #4 -: 28.08.2007, 22:36:41 »

а дали ще може да менасочите как протича изпитът? смятам да се явя при този Мирчев, и да пропусна един друг изпит, който ми е на същата дата.  :bow:
Аз лично нямам идея как протича изпитът, но пък познавам лично Мирчев (не от университета) и затова мисля, че той ще ви влезе в положение и ще направи всичко възможно, за да вземете изпита.
Успех на всички :y: :-)
Активен

Wayne

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #5 -: 29.08.2007, 01:10:34 »

имам един въпрос, аз съм специалност БЕАЕ и се чудя дали мога да отида на изпита при Мирчев, понеже, доколкото разбрах за нас и АФ изпита е на 12.09
Активен

mastamitia

• Гост
« Отговор #6 -: 29.08.2007, 12:46:14 »

тук мога да ти помогна...на 05.09 има поправка за 1БЕРЕ при Мирчев...нашият курс ще се явява тогава, все си мислим, че е по-добре от Козарова
...на 5.09- а дали е в 256 кабинет и от колко часа?
Активен

Angie

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13
  • IMPOSSIBLE IS NOTHING
« Отговор #7 -: 29.08.2007, 13:01:08 »

Поправката за АФ при Козарова е на 12.09., а ликвидацията на 24.09. в нейния кабинет. Аз бях на изпит и при Мирчев, и при доц. Козарова. Мога да ви кажа, че при нея не беше по-трудно. Изпитът е устен. Влизат по 4-5 човека в кабинета и тя дава на всеки тема, моята беше 3-то вокално спрежение,  после ни остави да помислим малко време и да си нахвърлим бележки.  Няма нищо страшно, още по-малко пък доцентката- тя даже помага по малко  :wink: Просто трябва да си знаеш материала и това е. Не е нужно да си гений за тройка, ако такава оценка искате. Успех на всички и само не се шашкайте  :y:
Активен

mastamitia

• Гост
« Отговор #8 -: 30.08.2007, 10:27:44 »

Поправката за АФ при Козарова е на 12.09., а ликвидацията на 24.09. в нейния кабинет
...и все пак, друго си е при Мирчев-този добродушен човечец, за това ако някой знае за тази поправка на 5-и къде е и от колко часа-благодарско!
Активен

sister

• Неактивен Неактивен
« Отговор #9 -: 30.08.2007, 14:43:08 »

да, моля не афиширайте Козарова, все пак идеята е да се избегне срещата с нея. та, наистина, ако някой знае къде и от колко часа ще е изпитът при Мирчев , или поне за коя специалност става въпрос, за да проверя...ще съм благодарна
Активен

luxy

• Неактивен Неактивен
« Отговор #10 -: 30.08.2007, 18:24:34 »

става въпрос за БЕРЕ, но при инспекторката не пише нито от колко часа, нито в коя зала
Активен
:) живейте днес, обичайте днес, мразете днес - утре може и да нямате възможност....;)

sister

• Неактивен Неактивен
« Отговор #11 -: 31.08.2007, 12:14:27 »

мерси лукси, а коя е инспекторката на тази специалност?
Активен

luxy

• Неактивен Неактивен
« Отговор #12 -: 31.08.2007, 16:19:42 »

инспекторка е Галя Куманова, кабинетът и се намира на третия етаж.
Активен

sister

• Неактивен Неактивен
« Отговор #13 -: 04.09.2007, 00:36:26 »

bad news за тези, които искат да се явяват при Мирчрв. Куманова каза че не изпитвал по принцип от други специалности освен БЕРЕ. Измрънка още че нямало желаечи за изпита на пети септември....ще се явява ли някой изобщо. А щом нямало час на таблото с датите, значи ще е от 8.30. и не знаела в кой кабинет.....баси, кой да знае, декана ли???!!!! питам аз
Активен

mmimka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
« Отговор #14 -: 05.09.2007, 16:23:34 »

sister-козарова ще изпитва на 12и 13 септември по латински и старогръцки ж 252 кабинет!ликвидацията е на 24-24 :)
Активен

dummy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
« Отговор #15 -: 05.09.2007, 16:27:33 »

sister, ти не мина ли при Мирчев?
Активен

sister

• Неактивен Неактивен
« Отговор #16 -: 05.09.2007, 17:32:24 »

не, не дойдох....има ли минали изобщо
Активен

sister

• Неактивен Неактивен
« Отговор #17 -: 05.09.2007, 17:34:34 »

на 09.09. има латински при Костова...ше изпитва прависти. тогава ще ида да иа питам кога ще има и за филолозите...
Активен

sister

• Неактивен Неактивен
« Отговор #18 -: 05.09.2007, 17:36:12 »

само латинския ми остава преди държавните.....дайте да го взимаме
Активен

crazy girl

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #19 -: 11.10.2007, 10:31:23 »

Аз лично нямам идея как протича изпитът, но пък познавам лично Мирчев (не от университета) и затова мисля, че той ще ви влезе в положение и ще направи всичко възможно, за да вземете изпита.
Успех на всички :y: :-)
.Много ми е интерестно от каде познавате Мирчев като казваш че не е от университета и как така си в сайта на ПУ и имаш предства какъв човек е той.
Активен