Здравейте отново!
Аз успях да се запиша днес сутринта
![smiley :-)](https://forum.uni-plovdiv.net/Smileys/classic/smiley.gif)
и реших да споделя с вас...
--> Преди да отидете при инспекторките си попълнете на спокойствие някъде документите, които можете да закупите от книжарницата за 5 лв. Комплектът се състои от 2 бр въпросницци, уверение, Студентска лична карта и Студентска книжка.
--> Четирите снимки са за съдентската книжка, студентската карта и двата върпосника,носете си лепило, освен, ако не решите да си подготвите всичко това на спокойствие у вас.
--> За оригиналната диплома знаете, че трябва да я носите, а също и ксерокопие (за всеки случай, на мен ми го върнаха, защото имаха от документите, който бяхме подавали за кандидатстване).
Това е по техническата работа, после- при инспекторките. Аз минах доста бързо, защото отидох сутринта към 9.40ч , но малко по-късно вече имаше доста чакащи. След като всичко бе готово при имспекторките, слязох за 5 мин до банката (таксата както вече се разбра е 550 лв, има и някаква банкова такса от 1-2 лв). Едното копие от квитанцията за платена такса се дава на инспекторките. Другото си е за вас.
Нещо, което ме учуди...магистратурите се водят редовно обучение и имаме право да си изкараме карти за градския транспорт или БДЖ (за тези, който пътуват повече:))
Лекциите трябва да започнат около 15 ноември, поне така ми казаха.
Хубав ден:)))