argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Български език и история - задочно обучение  (Прочетена 2213 пъти)

mortal

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

:beer: наздраве
има ли някой в този форум, който да е специалност БЕИ - 1 курс, задочно? А и да не е 1 курс, пак можем да обменим сведения. 10х
Активен

rrr

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 70

Здравей, аз съм БЕИ, но вече почти завършила. Остават ми 2 изпита - Руска литература на 19 в. и АЗЕЛ, които трябва да взема и след това да се дипломирам. Направо имам някаква психическа бариера от тези изпити, от толкова много приказки и страхове, а вече няма накъде, трябва да ги взимам. Мога да ти помагам с информация или материали, когато имаш нужда. А ти сега като си първи курс, имате ли АЗЕЛ 1-вия семестър? Или е променена програмата? Питам, защото ме интересуват дати за тези мои два прословути изпита. Е, хайде...чао засега!
Активен

Andon Semerdzhiev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 71

:#7:Здравейте, колежки и колеги! Аз съм задочно обучение БЕИ, ама съм открил тук рубрика "Български език и история", ама без задочно в наименованието, заповядайте и четете направо в нея рубрика! :bow: /правописна грешка в първата редакция, не се случва често в моите текстове/
« Последна редакция: 02.03.2008, 17:04:16 от Andon Semerdzhiev »
Активен

ElItO

• Гост

Здрасти,аз също съм БЕИ(задочно),но съм мааааалко по-старичка-4 курс.Ще се радвам,ако мога да помогна с нещо,пишете :wink:
Активен

yoyo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Е, аз съм БЕИ задочно в 1-ви курс :-)
Активен

Лина

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

Здравейте!
 Аз също съм Български език и история - задочно обучение, I - курс. Записах се тази учебна година - 2009/2010.
Да си призная, наистина четенето е много, но пък е интересно. Свършиха ни очните и сега четем за изпитите, които са шест.
Споделете впечатления.  :wink:
Активен

Лина

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

yoyo, днес пратих на общата ни поща най-доброто, което намерихме с Мария. Между другото, Лина е само ник-а ми.  :blush:
Активен

klio_f

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31

:-) Здравейте, аз съм БЕИ 2 курс, ЗО, имам някои въпроси относо предмети и преподаватели,ако има някой тук в 3 или 4 курс може да ми помогне. Мерси много. Успешна сесия!!!
Активен
Bid my blood to run...