Здравейте!Интересно ми е всички студенти ли ползват така заветните квартири.Да му писне на човек от тези хазяйки.Скоро разпитвах дали дали все пак ни се полагат някакви общежития..стигнах до извода,че сме ощетени от всякъде.Като се започне от БДЖ карти...през общежития и през незнам си още какво.Какво е мнението на задочниците?Не трябва ли според вас да има поне малко хуманно отношение към нас.И все пак сме студенти не както всички твурдят,че работим,но едва ли всеки знае че повечето студенти се издържат и работят за минимални работни заплати.
Това което пиша не е просто хленчене или някакви прищявка или да се изтукна нещо,но едва ли не ние сме едни работници и някои хора забравят,че сме студенти!
Погледнете учителите и от другите сфери на труда се добират до целите си!Обръщам се към повечето студенти задочници и моля всеки да изрази мнение по въпроса.
Мисля,че дуржавата е в такова положение,че всеки трябва да отстоява позициите си и една ли биха ни отказали,поне да ползваме БДЖ както редовните студенти безплатно или поне не както сегашните "символични пари" както ми казаха на едно гише една служителка на БДЖ.