argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: За онези, които се колебаят за кандидатстване поради езикови причини!  (Прочетена 1847 пъти)

Milena Topalova

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Уважаеми потенциални кандидати,

Реших да споделя с вас моето мнение по въпроса, след като прочетох няколко съобщения във форума на студенти, коелбаещи се да кандидатстват или не, защото се чувстват несигурни заради езиковите си умения.
Нека първо да ви се представя. Казвам се Милена Топалова и участвах в първата селекция за набирането на АИЕСЕК членове в Пловдивския Университет, а и за позиционирането на организацията в университета и сред пловдивската бизнес среда. (Сега 5 години по-късно пиша от бюрото си, където съм стажант).
АИЕСЕК промени живота ми, срещна ме с едни от най-стойностните хора, които могат да съществуват в нашето време. Не съжалявам за нито една минута, дадена за АИЕСЕК, дори, ако можех да върна времето назад, бих давала повече.
На много от селекциите за членове оттогава срещах хора, които се притесняваха от познанията си по английски език при кандидатстването.
Хора, ако не се явите на изпита, никога няма да знаете дали сте изкарали, или не; съответно никога няма да знаете дали ще сте членове или не! Това е истината! Няма смисъл да се притеснявате предварително!
В АИЕСЕК се насърчава инициативността и стремежа на хората към съвършенство! Много по-показателно е да покажете, че искате да учите английски и че правите прогрес!
А да не подминаваме и факта, че много хора усъвършенстваха английския си чрез АИЕСЕК и сега владеят езика на завидно ниво!

Та да ви пожелая успех на изпита и на интервюто тогава!

Милена Топалова,
Вицепрезидент "Обмент" 2005-2006, ЛС Пловдив
Стажант на ЛС Пловдив в Брюксел, Белгия
Активен