Ех, зайци, зайциии (не се обиждайте, и аз бях такъв преди 21 години)! Като вземете поне 2 математики и 2 информатики и видите каква е разликата между ФМИ и училището и всички останали изпити ще си текат като, да речем месечен цикъл - неприятно, ама ще сте свикнали какво ви чака и ще сте готови!!!
За теорията по ОКИ - ако вашите си думи са правилни и коректни според доц. Тотков - се приемат! Но има и въпроси, в които има исторически сведения, факти, твърдения, формули - как ще ги кажеш с твои думи?
Да, и аз всичко написах по ЛААГ 1986-та, ама ми писаха 3!
Отпуснете се, прочетете конспекта, за да добиете представа какво се иска, прегледайте учебника, прегледайте ако имате записки от лекциите, потърсете допълнителна литература!!! Проумейте най-сетне, че трите дена предоставени ви по време на сесията са за преговор, не за учене! Ученето е трябвало да е тези 10 учебни седмици, които си минаха весело и безгрижно (за повечето)!!! Е, някои и работят, съжаляваме - няма опция бонус за работещ студент - има задочно обучение, там има предвиден по-голям интервал за учене и повече дати за явяване.
Вижте и това за кураж за четенето за изпита по ОКИ:
Десет причини , поради които четенето за изпит е по-добро от секса:
1. Ако не си сигурен какво точно правиш, винаги можеш да помолиш съквартиранта си за помощ.
2. Няма нужда да си оставяш бирата на масата, докато го правиш.
3. Не изпадаш в неудобна ситуация, ако родителите ти те прекъснат по средата.
4. Можеш да го правиш, докато ядеш и гледаш телевизия по същото време.
5. Ако не завършиш главата, учебникът няма да остане незадоволен.
6. С малко кафе можеш да го правиш цяла нощ без прекъсване.
7. Като отвориш учебника, не се притесняваш кой го е чел преди теб.
8. Можеш да свършиш бързо, без чувство за вина или срам.
9. Ако се умориш, можеш да спреш, да си отбележиш докъде си стигнал и после да продължиш точно от там, откъдето си спрял.
10. Лесно намираш някого, с когото да го правите заедно.