argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: FMI-fuc*kin music interpretaion :)  (Прочетена 6213 пъти)

dRiNKiN_pARk

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46
  • [dRiNKiN_pARk]™
    • текстове на български
FMI-fuc*kin music interpretaion :)
« -: 16.10.2005, 16:24:36 »

Мекеров беше споменал за няква група на времето, ама забравих точно какво точно им означаваше името ФМИ (не беше факултет по...) и... от няколко години се опитвам да събера няква група, ама все с неуспех - или нямат инструменти, или са много несериозни, или нещо друго....

та сега адски много се мотивирах и се сетих да пусна темичка тука, та ако има някой заинтереаован - моля, да драсне едно ЛС или някой мейл (drinkin_park@globcom.net, drinkin.park@gmail.com) - със сигурност ще отговоря.

Става въпрос за някъв метъл - имам някакви идеи, но съм съгласен и на компромиси - важното е музика да се прави! :)
Активен

bate_borko

• Гост
Re: FMI-fuc*kin music interpretaion :)
« Отговор #1 -: 16.10.2005, 16:37:51 »

името на групата беше "Фатални Мозъчни Изкривявания"
иначе принципно съм навит да участвам  :evil:
ако сериозно си решил да правим такова нещо, можеш да ме намериш:
в ICQ: 177-785-971
в mIRC: vocala или academic_vocala
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 739
  • изпратете ми анонимно пари в плик :)
    • www.myspace.com/teerexx
« Отговор #2 -: 16.10.2005, 20:30:09 »

Taq grupa, napravi dve i polovina repeticii, ama taka i ne mojahme da se syberem kato horata :+)
Активен

dRiNKiN_pARk

• Неактивен Неактивен
  • [dRiNKiN_pARk]™
    • текстове на български
« Отговор #3 -: 17.10.2005, 00:45:53 »

Taq grupa, napravi dve i polovina repeticii, ama taka i ne mojahme da se syberem kato horata :+)
ясно.
искам само да помоля да не приказваме за миналото, а да погледнем напред :)
мисълта ми е да не сменяме темата на "ех, едно време....." :)
Активен

puls

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
    • puls@fmi
« Отговор #4 -: 17.10.2005, 23:14:44 »

Ще спестя "Ех", но имам един линк към "едното време" за малко повече инфо.  :-D
Активен
Smile and see what happens.

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
« Отговор #5 -: 18.10.2005, 09:58:51 »

puls, nedei, 4ove4e :) nqmai toq link
Активен

dRiNKiN_pARk

• Неактивен Неактивен
  • [dRiNKiN_pARk]™
    • текстове на български
« Отговор #6 -: 24.10.2005, 13:48:04 »

вижте ей тая тема:
http://avtora.com/ib/cgi-bin/ikonboard.cgi?s=15rJ2YxMWYE9oVRAWWpWYAnup7xC2g7M;act=ST;f=6;t=769
намирисва ми, че ще има(ме) място за изява - българските ъндърграунд групи, което ми звучи много добре... дано идеята се реализира успешно....
Активен

OpenBSD

• Гост
« Отговор #7 -: 31.10.2005, 01:46:27 »

Това е супер. А какъв точно метъл ще бъде? Питам понеже когато аз се опитвах да събера група от факултета, не намерих хора с поне малко музикално образование. Тези, които търсеха китарист пък имаха предпочитания към Death и Black. Колкото и да харесвам някои банди свиреши такъв стил, повечето хващат 2 акорда и жулят тях 5-6 минути в зависимост колко е текста.
Пожелавам ти успех! Дано поне скоро факултета си има собствена рок банда  :-) :evil:
« Последна редакция: 31.10.2005, 02:25:45 от OpenBSD »
Активен

dRiNKiN_pARk

• Неактивен Неактивен
  • [dRiNKiN_pARk]™
    • текстове на български
« Отговор #8 -: 06.11.2005, 11:16:08 »

еми... какво да ти кажа...
аз САМО death не искам да е (ама от друга страна толкова много искам да стане нещо, т.е. да свормираме няква група, че не ме бърка и САМО death да е), по-скоро нещо като тиоя новите групи... новия NuMetal :)
примерно нещо като American Head Charge (тя не е най-подходящия пример за новота numetal вълна :) ), Spineshank, Ill Nino.... сещате се - става въпрс за яко крещене и мелодични припеви с hardcore елементи... нещо такова си го представям аз.
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
« Отговор #9 -: 06.11.2005, 18:21:14 »

ще се радваме да чуем нещо, пък било то и death :)
Активен

Ники Вълчанов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 526
  • History is written by the victors
« Отговор #10 -: 08.11.2005, 10:53:17 »

Много добра идея за групата ;)
Ние така и не успяхме да направим нещо публично ;) ... изявите ни бяха предимно на "пияно" по партита в апартаменти или в градската градина :P
Ако успеете да се организирате може да се съберем някъде и да направим джангър ;)
Ще ви бъдем подгряваща група :P:P:P

Поздрави от FMI
Фатални Мозъчни Изкривявания
Fatal Mental Irregularities
Активен
"Now everything is reflection
as I make my way though this labyrinth.
And my sence of direction
is lost like the sound of my steps!!!"
                                                     Elisa - Labyrinth

dRiNKiN_pARk

• Неактивен Неактивен
  • [dRiNKiN_pARk]™
    • текстове на български
« Отговор #11 -: 08.11.2005, 19:44:53 »

n_valchanov, благодаря за поздравите.

Наистина, и аз се надявам да стане нещо, защото от 4-5 години ми е мерак. А като дойдох в Пловдив и по време на бирения фестивал имаше една рок група, която свиреше там и... общо взето имаше 30-40 човека, които доста се кефеха на парчетата на тая група (макар и кавъри). Та, много се надявам да стане нещо и.... дайте да почваме - Кажете кой с какво може да помогне, кой е сериозен и кой ква апаратура има... също и предложения за репитиции и пиене :)))
Активен

OpenBSD

• Гост
« Отговор #12 -: 09.11.2005, 10:54:41 »

Ами аз до колкото разбрах от Декана на ФМИ, или поне той така се изказа на промоцията, вече сте сформирали група. Иначе може да ме пишете за китарист или вокали :wink:, но напоследък имам много неизвестни и незнам колко дълго ще съм в Пловдив още. Това може да коментираме на по бира, за предпочитане на място където предлагат Tuborg. А за репетиции и пеене става на въпрос... Иначе за пиене не е добра идея. Е, един приятел ще каже... "ех този естет" ;-) но като ще се бачка е хубаво да се работи сериозно. С хората с които съм репетирал съм ги карал да свирим един пасаж даже по 50-60 пъти докато стане идеално изпипан...
Е, все още ли мислиш, че може да участвам?  :wink: :wink: :wink:
« Последна редакция: 09.11.2005, 10:56:45 от OpenBSD »
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
« Отговор #13 -: 10.11.2005, 16:00:30 »

тази група, която спомена декана е старата, която вече почти не съществува, поради това че хората завършиха, живеят в различни части на България и т. н., така че новите - давайте :)
Активен

OpenBSD

• Гост
« Отговор #14 -: 10.11.2005, 17:41:29 »

Щом е от нови попълнения тогава за една година не си струва. А едва ли ще се преборя за докторантура та да остана в Пловдив. А аз съм вече от старите... ех какви времена бяха като бяхме млади...  :wink: :-P
Активен

dRiNKiN_pARk

• Неактивен Неактивен
  • [dRiNKiN_pARk]™
    • текстове на български
« Отговор #15 -: 19.11.2005, 18:48:19 »

хаха :))
м/у другото - може да направим няква смесица м/у "новото" и "старото".... важното е да има сериозност!..

за tuborg.. измислете място след 10.12 тая година и... ако ме опътите кое накъде е (хахаха) ще дойда..... или евентуално... мога да пиша на заинтересованите да се видим моя gsm... след 6.12 няма да влизам тука, така че другия вариант е до тогава да се разберем кога и къде, и кои ще пием Tuborg... ;)
Активен

BORIME4KA

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
    • http://psabev.blogspot.com
« Отговор #16 -: 23.11.2005, 18:01:20 »

Много се кефя, че има хора, навити да продължат традицията! :-)
Активен

Ники Вълчанов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 526
  • History is written by the victors
BORIME4KA RULZ
« Отговор #17 -: 25.11.2005, 18:11:07 »

Батко ... по-добре щеше да бъде с нас да умре и идеята ... сега и други ще дигат шум по партитата и ще се излагат в срамни дуети за пияни шофьори и колянови валове, поставени на нетрадиционни места ;)

"Резил - таланта не умира"
                        народна мъдрост

BTW ФМИ имаше изява миналата събота на партито на Иво. На потърпевшите - честито ;)

Искрено ваш ...
     Злостър - черното влечуго
« Последна редакция: 25.11.2005, 18:14:04 от n_valchanov »
Активен
"Now everything is reflection
as I make my way though this labyrinth.
And my sence of direction
is lost like the sound of my steps!!!"
                                                     Elisa - Labyrinth

OpenBSD

• Гост
« Отговор #18 -: 26.11.2005, 03:25:37 »

Батко ... по-добре щеше да бъде с нас да умре и идеята ... сега и други ще дигат шум по партитата и ще се излагат в срамни дуети за пияни шофьори и колянови валове, поставени на нетрадиционни места ;)

"Резил - таланта не умира"
                        народна мъдрост

BTW ФМИ имаше изява миналата събота на партито на Иво. На потърпевшите - честито ;)

Искрено ваш ...
     Злостър - черното влечуго
Какво лошо има в това да се продължи една традиция, а и излагането всеки сам си го прави. На сцената може да имаш силни и слаби моменти и всичко е въпрос на усилени репетиции. Както казваше учителят ми по класическа китара: "Китарата е като жената. Колкото по-малко и обръщаш внимание, в това разбирай по-малко свириш, толкова по-малко и тя се интересува от теб и те излага по концерти" Горския в началото колко срам ли е брал докато ме научи на дисциплина  :roll: 8-) :? Друг е вече въпросът, че и изпълненията трябва да се подбират спрямо публиката, а екипът да работи като едно цяло. Е, за последното се искат мноооооого репетиции, за да се сработят отделните членове на бандата и дори взаимно да си прикриват гафовете, което в класическата музика особено не е толкова лесно. Но това е една друга история... Тук е моментът да кажа за финал: "Ех какви безгрижни ученически години бяха..."
Активен

OpenBSD

• Гост
« Отговор #19 -: 26.11.2005, 03:34:26 »

хаха :))
м/у другото - може да направим няква смесица м/у "новото" и "старото".... важното е да има сериозност!..

за tuborg.. измислете място след 10.12 тая година и... ако ме опътите кое накъде е (хахаха) ще дойда..... или евентуално... мога да пиша на заинтересованите да се видим моя gsm... след 6.12 няма да влизам тука, така че другия вариант е до тогава да се разберем кога и къде, и кои ще пием Tuborg... ;)
Фен, тук навлизаш в една друга тема къде се коментира на друго място  :wink: Има цял раздел посветен за златното питие Бира.
Нямам нищо против да се направи една сбирка на ентусиасти. Претенциите ми са само да е след 18ч /*все пак трябва да се спазва работното време*/ и не в почивни дни, понеже тогава програмата ми е най-пълна. Иначе място на срещата е без значение. Поне може да се обсъдят идеи какво точно искате да правите, а и за мен ще е приятно да си припомня акорди, рифове, арпежи... :-P
Активен