argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14   Надолу

Автор Тема: Магистратура-Счетоводство и анализ(икономисти)  (Прочетена 49094 пъти)

vili

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 79

колеги готвите ли се по счетоводство?? че не ни остана  до неделя :-)
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64

ще има ли тест на изпита?вчера ходих и търсих професора да го питам, но уви било сесийно време и затова отсъствал, дори и в приемните часове!
Активен

samsara

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16

Най-вероятно тест ще има, тъй като Мургов каза, че 1/3 от оценката ще се определя от резултата от теста, а останалите 2/3 - от решението на задачата. Водещото ще е задачата, така че на ная трябва да се наблегне. Успех!
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен

благодаря за инфото успех и на теб!
Активен

gin4e 32

• Гост

Успех на всички колеги,които ще се явят на 10.02 на изпит по корпоративно счетоводство.Дано ви бъде лек изпита и после пишете за какво става въпрос.УСПЕХ!!!!!!!!!!!
Активен

ati

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53

Колеги, готови ли сте вече за изпита по корпоративно счетоводство? Формите направихте ли?  А на баланса. счетоводните пера дали да са записани, или професор Мургов ще разреши да ползваме примерния индивидуален сметкоплан?  Моля ви, пишете и предварително благодаря!!! Да си пожелаем, ЛЕК ИЗПИТ и УСПЕХ!!! :-)  :-) :y:
Активен

gin4e 32

• Гост

Професор Мургов ще разрешида се ползва индивидуалния сметкоплан,а перата на баланса мисля,че ще се пишат след като си видиш задачата.УСПЕХ!!! :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y:
Активен

ati

• Неактивен Неактивен

Гинче, благодаря ти много за бързия и ясен отговор!  Благодаря и за сърдечното пожелание! УСПЕХ, на всички колеги от Счетоводство и анализ, които ще се явят на изпита по корпоративно счетоводство на 10.02.2008г!!! :y: :y: :y:
Активен

gin4e 32

• Гост

Как мина изпита колеги?Много трудни задачи ли ви даде?Имаше ли тест?
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен

ами мина!като излязат резултатите ще разберем как е било?надявам се добре де :)
Активен

gin4e 32

• Гост

А имаше ли тест?
Активен

ati

• Неактивен Неактивен

При първата група, които влязохме, тоест записаните за 10.02.2008г , нямаше тест. :-)
Активен

vili

• Неактивен Неактивен

здр и от мен.  :-) на изпита нямаше тест, но задачите са малко труднички. зависи кой вариант ти се падне-мисля че са 4. при нас мина добре понеже не ни искаше да правим баланс,оборотни,тетки, а само да попълним дневниците за около 1 час. надавям се всички да сме изкарали. сега да се стягаме по стандарти, че ....  :-(
Активен

gin4e 32

• Гост

А какво горе долу има в задачата?дава ли амортизации?Е,добре,че не ви е карал да попълвате и тетките..Дано така да подходи и на 02.03 че аз съм се записала за тогава.Искрено се надявам и желая всички колеги явили се вчера на изпита да са го преминали успешно.Успешна седмица и да се готвим за стандартите,че те идвааааааааааааааааааааааааааат :s: :s: :s:
Активен

gin4e 32

• Гост

Колеги, на изпита по корпоративно счетоводство правихте ли начален баланс?А знаете ли какъв е теста по стандарти?С отворени или затворени въпроси?Ще се пишат ли определения?Задачата каква ще бъде? :? :s: :?
« Последна редакция: 11.02.2008, 15:44:31 от gin4e 32 »
Активен

gin4e 32

• Гост

Къде се загубихте колеги?никой ли не може да пише нещо по въпроса?
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен

честито ви 6-ци по банкво счетоводство!резултатите са на таблото в ректората на 1 етаж! :)
Активен

giter

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92

Успех на изпита по счетоводни стандарти :y: :y: :y:.Дано теста да не е много гаден.
Активен

ati

• Неактивен Неактивен

Колеги, и от мен УСПЕХ на изпита по стандарти утре!!!  :y: :y: :y: :y: :y:
Активен

vili

• Неактивен Неактивен

хей направихте ли теста,доволни ли сте?? аз не съм, мн ще се радвам на тройка  :s:
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14   Нагоре