argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Магистратура-Счетоводство и анализ(икономисти)  (Прочетена 49084 пъти)

Plamen_L

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

Toest izpita po danaci ste bade test taka li ?
Активен

gin4e 32

• Гост

Да,колега.изпитът по данъци ще бъде тест,но ще съдържа отворени и затворени въпроси.
Активен

gin4e 32

• Гост

Колеги беше ли някой на консултацията при професор Мургов имаше ли някакв резултат или е било губене на време?
Активен

vili

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 79

сега се чух с една колежка, която е била на консултацията и нищо съществено... както винаги, загуба на време. Значи по данъци е достатъчно от лекциите да се готвим за изпита, така ли колеги??
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64

относно изпита по Данъци, най добре е  да се готвим от лекциите-всичко е ясно и синтезирано дадено.Но за повече информация може да се прочетат и самите закони:ЗДДС, ЗКПО, ЗМДТ, ЗДДФЛ и т.н.
А за корпоративното счетоводтсво така се обаркахме кой кога ще ходи на изпита дали на 10.02 или 02.03 че просто нямам думи...Уж списъци правихме, но сега пак нямало да важат.Имало друго деление от инспектоораката в графика-икономисти и неикономисти!луда работа!
Успешна сесия на всички колеги!:)
Активен

gin4e 32

• Гост

и в крайна сметка икономистите ще се явяват на 10.02 а пък неикономисти на 02.03 така ли да го разбирами за това, че списъците не ще важат професор Мургов ли го каза? Е, това вече е безобразие.
« Последна редакция: 26.01.2008, 18:42:17 от gin4e 32 »
Активен

gin4e 32

• Гост

колеги можем ли да се обърнем към някого за да разрешим този и други проблеми, тъй като не е само това
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен

ох и аз не знам вече кое ще важи и кое не!дори не зная кога аз да се явявам на изпит, бях се запиасла за 10.02. а се оказва че трябва да ида и на 10 и ако нямало места ще ме върнат за 02.03.
ужас!!!
Активен

gin4e 32

• Гост

Е как так ако няма места ще те върнат ми то важи за всички ние например сме се записали за 02.03  и трябва да идем на 10.02 и ако няма мяста ще ни върнат така ли?ХА ХА ХА ТИЯ ЛУДИ ЛИ СА
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

lколеги  ,  Вие  нормални  ли  сте?Какъв  ужас  говорите????това  да  имаш  възможност  да  се  явиш   на  две  дати  това  и  в     Америка  го  няма!Сядайте  си  на   задните  части   и  почвайте  че  ДЕН   ГОДИНА   ХРАНИ  !  ако  някой  не  му  се  чете  да  иде  на  преглед   при   чичо  Доктор! 8-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Активен
Всичко е любов

gin4e 32

• Гост

Колега ти в час ли си ?каква е тази възможност при която се записваш за една дата а пък не ти дават се явиш на нея?Едва ли в Америка се записваш за нащо пък после не ти го дават.там хората си търсят правата до дупка.И двете дати ги дават за това че сме голям поток и няма как да се явим всички на  един път.Ти въобще присъствал ли си на лекции?   Въобще от магистратура "Счетоводство и анализ" ли си ?
« Последна редакция: 26.01.2008, 20:35:37 от gin4e 32 »
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

колежке  аз  съм  задочно  друга  специалност  но  освен  че  ходя  с  задочниците  ходя  и  на   упражнения  с   редовните! че  съм   в  час  това е  повече  от  ясно  успеха  ми  е   много  добър  около   5-20   досега!  Това  дето  пишеш  са  пълни  глупости  измери  си   температурата!  за   сведение   по  Гражданско  от   поток  от   около  100  човека  около   60   души  стояха  в   коридора  около   1час   и   си   тръгнаха  изобщо  не   влязоха  на  изпит  предпочетоха  да  не  се  явяват ,   а  да  се   пробват   лятото!  разбира  се  това  е  тяхно  право ,  но   от  другите   които  се  явиха  повече  от   половината  бяха  2 -ки!  така -- че  съм  напълно  наясно  , това  ми  е  второ  висше , така   ,че  нищо  не  знаеш , ами  не  се  прави  на   интересна!ти  не   знаеш,че  едно  време  като  не  си  вземеш   2  изпита  отиваш  1 година  да   бачкаш  в   стоителството  и   след  това    продължаваш !ако  си  "нормална"  студентка  трябва  да  четеш   по12-14  часа  на  ден!  ако  искаш  да  станеш  нещо  в   живота,  ако  четеш  по  6-8  часа  на  ден  и  стоиш  по  1-2  в   кафенето    обикаляш  фризьори, магазини(Не съм  против  това) лаф-мохабет  с  приятелки  от   тебе  в   този  живот  ще  стане  човек  който  само  ще   "реве"  че  другите са  му  криви!Дано  да  не  си  от  тия  ами  да  си  от   сериозните  с  цел  в   живота! :y: :-D :handshake: :sun: :-* :hihi: :yawn: :haha: :finger:
Активен
Всичко е любов

gin4e 32

• Гост

Драги ми колега ,не съм някакво мамино момиченце което обикаля кафетата с приятелки.Точно бачканаето но не в строителството ме накара да запише да уча.За твое сведение бачкам на норма по 12 часа и събота и неделя ходя на лекции чета посред нощ,защото като се върна от работа вкъщи ме чакат други задължения.
« Последна редакция: 27.01.2008, 13:39:04 от gin4e 32 »
Активен

усмивка

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13

Здравейте и от мен. Първо честито приключване на лекциите. Дано съвсем скоро да се поздравим и с "честито, взимане на всички изпити". Относно датата на изпита при Мургов... Сега ще кажа какво разбрах аз - на двете дати си се явяват с приоритет хората от списъците, местата се допълват с останалите, които са дошли  и ги няма в списъците. Относно леко оформения  "спор" - все си мисля, че сме тук за да обсъдим някои работи и да си помогнем взаимно, а не да се "настъпваме". Относно датите, те така или иначе са две, без оглед на това по колко дати се дават в Америка, Германия и Франция. И никой не "мрънка" за това. Въпроса по скоро /според мен/ е как да разберем кой на коя дата да отиде. Информацията, която имаме е доста противоречива. Въпреки, че почти издържах цялата допълнителна лекция в събота и изслушах цялото обяснение за изпита пак не съм сигурна, че е ясно кога и кой ще се явява.  Пък и дори да ми е ясно, не е сигурно до кога ще е валидно последното уточнение. Нямаме нищо против системата, обещаваме да четем много  :-) , само ни се иска да се улучим с въпросната система...
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен

аз рабрах че на 10.02. от 9.00ч с приоритет са тези от списъка, които са "икономисти" и другите дошли извън списъка "икономисти".ако има записали се "неиокономисти" във въпросния списък и ако има места , то те ще влязат от 14.00ч. а ако няма???
а за 02.03. важи сащото но за "неикономистите"-те са с предимство тогава.Изобщо цялата история е доста объркана!
Активен

усмивка

• Неактивен Неактивен

Иви, ти от кои беше? Смисъл аз съм от най-обърканите  :-D . От икономистите, които се записаха за 2,03,08. Постарах се ако има объркване то да е пълно  :-D :-D :-D.
Активен

ivi

• Неактивен Неактивен

аз пък съм от неикономистите записали се за 10.02.2008!при мен също като при теб объркването е пълно!:)
Успешна сесия!
Активен

усмивка

• Неактивен Неактивен

И на теб Успешна.  И дано отидем на правилната дата.
Активен

gin4e 32

• Гост

здравейте колежки иви и Усмивка аз пък съм от записалите се икономисти но за 02.03,и тъй като не можах да остана за консултацията при професор Мургов сега като чета написаното тук,просто не съм наясно какво да правя.Дали ако отида на 02.03 ще ме пуснат илине? :s:
« Последна редакция: 28.01.2008, 15:00:44 от gin4e 32 »
Активен

ati

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53

Здравейте колеги, първо да се извиня, че нямах възмижност по-рано да се включа. Честито приключване на лекциите от първия семестър и успешно представяне на изпитите!!!   :-)  :y:  Открих тази тема с цел взаимно да си помагаме.  И макар, че ни разделят на "икономисти" и "неикономисти", което разделение въобще не е правилно (може би трябваше с икономическа и неикономическа бакалавърска степен). но всички сме икономисти, без значение с едногодишен или двегодишен курс на обучение.  Всички завършваме магистратура по икономическата специалност- Счетоводство и анализ.  И моля занапред в темата да се включат всички колеги от нашата специалност.  Приятна подготовка и успех на всички!!! :y: :y: :y:
Активен