argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Библиотеката на университета ни-застинала във времето!  (Прочетена 2484 пъти)

AIESEC Plovdiv

  • Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 127
    • http://plovdiv.aiesec.bg

Току що се връщам от Библиотеката на НАЙ-ГОЛЕМИЯТ УНИВЕРСИТЕТ В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ!!!!

И направо се самосъжалих какво правя.... това библиотека ли е,чудо ли е????

Първо,като си от икономическа специалност и край-изгарят те на клада!!!
Не можеш да взимаш книги,едвам да допариш до библиотеката да разгледаш...и без това бедната и картотека! Като влезеш вътре,взимат те като затворник или все едно си им изял обяда,оппсс,извинявайте мили библиотекарки,че Ви прекъснах попълването на кръстословиците!!!....и едвам,дал та карти,та багажи...едвам допарил до горе...и мислиш си,че ще четеш...след като са ти казали,пфууу,тея пък Маркетинг!....и ето поредното предизвикателство...радиото им пусната на максимално високо, те си говорят на висок глас....и всичко е просто приказка!!! Ти да четеш ли се чудиш,или да станеш да изиграеш някой валс!
Икономическата библиотека пък работи до 4 часа, да не говорим,че работното време на библиотекарката е работно време от време на време.Там пък дори не можеш да си помислиш,че може да вземеш книга за четене!!Нееее!! Те книгите са за стоене по рафтовете.Е,ако това ви е целта да мислите за следващите поколения,запазвайки им здрави книжки,си е друг въпрос! Ама евала,само така!!!! Дори не ми се идва да си взема да си ксерокопирам някоя книга,защото,първо,не обичам да чета от ксерокопия,мое си право,нали,и второ се чувствам унижена...още малко Годишната Данъчна декларация ще ми искат,че да мога да си взема книга за пет минути,колкото да стигна до Ксерокса...Срамота!!! Уж,богат факултет,ама аз мога да ви кажа,че Търговската гимназия тук в града има поне десет пъти повече и осъвременена литература от тази тук! Няма да питам защо не се обновява литературата в Икономическата библиотека и не се разширява правото на достъп  до знания.
Това вече е въпрос на интелект и ефективност.
Ама това да си студент...и да няма откъде една книга да вземеш,къде да седнеш да почетеш...и е чиста проба унижение....на иначе милите ви студенти!

Е, БЛАГОДАРЯ!!! ЗА мотивацията.....
Ама няма да остана в БЪЛГАРИЯ!!! Ей,заради хиляди дребни неща като тези...

Е това просто...оставам без думи....както се казваше едно време..Как ще ги стигнем американците! То сега се преспъваме,та незнам кога ще започнем да вървим!!!
Активен
The international platform for young people to explore and develop their leadership potential

Ivan_Ivan

  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 128

За икономическата библиотека съм чувал лоши отзиви, но в тази в химическия факултет в двора всичко си е наред, даже съм доволен, библиотекарките винаги помагат и са много добронамерени.
 Изумява ме и ме плаши друго, в ПУ-то  изобщо не се следи за спазването на задълженията от страна на помощния персонал, имам предвид чистачките, които я се мярнат веднъж на ден, я не, а ако се мярнат то се подпират на метлите и хранят кучетата и котките край бараките, да не говорим за "чистотата" и животинските изпражнения. Имам чувството, че някои зали не се чистят с месеци. За други лица заети в "сферата на висшето образование"  не ми се говори, защото е просто отчайващо.
« Последна редакция: 22.11.2007, 01:16:01 от Ivan_Ivan »
Активен