Ще напиша впечатленията си накратко, после може по-подробно.
- изкефих се на гостите, супер - държаха речи, само що като дойде ред да ми дават дипломата се бяха изнизали почти всичките? Дойдоха да ги снимат телевизиите или какво? Дойдоха след това в Интернет кафето, затова браво! Но някак си ми се стори, че главно бяха дошли да ги снимат телевизиите и айде. Като са дошли поне да бяха уважили абсолвентите.
- същото и с връчване на дипломите - след като слушах ниското ниво на една водеща и изпълнителка може би 2 часа как не се намери един час за нормално връчване на дипломите, а трябваше едва ли не да тичаме.
Аз дойдох да си получа дипломата и исках да бъда уважен поне при получаването , не се почувствах така - така беше с всички. Не може псевдоизпълнителка да ме занимава с песните си толкова време, а на пълни отличници (не визирам мен, а Пламен от магистрите например) да се отдели по 10 (десет) секунди.- хубава идея с Галилеевата клетва, ама какъв беше този текст? Влизал съм в редиците на интелигенцията? Ако някои "влязоха" в събота там, тяхна си работа. Няма да се изказвам по-рязко, за да не се засегне някой новоизлюпен интелигент, но самият израз е съшит с бели конци и по-голямо клише едва ли може да има. Аз такава клетва не съм полагал...
- браво на колегите, че са им дали "Design Patterns", аз се кефя че не бях сред тези с жълтите кантове, чисто сините шалчета бяха по-готини
![Smiley :)](https://forum.uni-plovdiv.net/Smileys/classic/smiley.gif)
. Но защо не се и обели дума в университета за "Design Patterns"?
- това, че мъжът на Роси Русева я е свялал с определена песен не означава автоматично, че съм я чувал. Призивът "Може и да пеете" на този фон беше някак не на място. Останалите и песни бяха от сорта, а "I will survive" - "Ще оживея" в превод на изпълнителката - ме заби тотално; харесаха ми фолклорните изяви обаче
- моите уважения към Петър Събев, но нямаше нужда толкова да се натяга пред работодателите си - какви са тея магнитни карти, какви са тези лъскави офиси, ние да не живеем с кокошките насело в кокошарника, че трябва да се бием по гърдите за това?
- нямаше организация да си направим една нормална обща снимка отвън, но какво да се прави
- купонът след официалната церемония не беше никак лош
Мога да пиша още и още, но ще продължа след като и други хора си споделят мненията
![Smiley :)](https://forum.uni-plovdiv.net/Smileys/classic/smiley.gif)
.