argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: относно таксата  (Прочетена 1306 пъти)

magito

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 222
относно таксата
« -: 28.12.2007, 00:16:12 »

Здравейте! Имам въпрос относно таксата за вторият семестър (за задочното обучение): кога трябва да  се плати? Някой ако знае срока нека сподели.

Активен
Някои се мъчат да пришпорят и възбудят ума си; Аз,обратно -мъча се да го възпра и успокоя. Умът се заблуждава само когато се напряга.                                
                                                                        Монтен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
Re: относно таксата
« Отговор #1 -: 28.12.2007, 15:33:03 »

риятел  таксата  се  плаща  в  банкатана  двора  сутпин  от  930  часа на  обяд  имат   почивка  един  час  и  след  обяд  до  16-30  мисля  че  работиха! нземат  и  1  лв  преводна  такса,  когато  имаш  дебитна  карта  може  уи  чрез  интернет  но  не  знам  процедурата  как  стават   тия   електронни   подписи--те  даже  и  в   банката  се  мотат   по  2-3  часа  когато  има  такова   плащане  защото   не  им   е  ясно!  наъ-добре  е  на  ръка  ако  има   опашка   , бързо  върви  повече   от  10  минути  не  се  чака!  иска  се  от  тебе ЕГН,факултетен   номер  ,  и  пари  в  джоба!успех :-)
Активен
Всичко е любов

magito

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 222
« Отговор #2 -: 28.12.2007, 19:45:16 »

мерси за информацията
Активен
Някои се мъчат да пришпорят и възбудят ума си; Аз,обратно -мъча се да го възпра и успокоя. Умът се заблуждава само когато се напряга.                                
                                                                        Монтен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
« Отговор #3 -: 28.12.2007, 19:58:39 »

Меги ,  удоволствието  е  мое! аз  ще  ходя  да  си  плащам  след   3  януари   до   към   20 -ти   трябва  да  си  внесем   лептата! добре  че  не  е  300-400лв  ,  все   още  минаваме  между   капките  !!днес си  купих  Търговско , Вещно,  казуси  по  НП ,  Тестове  по  Нпроцес  точно  за   63  лв   много  е  добър дядо Мраз!  много  си  го   обичкам  и  той  много  ме   обичка  ! :-) :y: :heart:
Активен
Всичко е любов