Найденчо, аз съм програмист и то не само на Делфи, правя и АSP/PHP понякога, но си ползвам IE6 под Maxthon. плюс Firefox + FireBug.
Просто проблемните сайтове (които са уж по-коректните) ги отварям в FireFox и не пискам. Въпроса беше, че ти орева форума за нещо, което се оказа много дребен проблем с тага на script, а всъщност проблемите с CSS и PNG са по-големи. Много интересно, че си показва PNG прозрачност IE 6 с Макстон, може и от някакъв ъпдейт да е. Но разместването в CSS си остава и дразни адски много, тук съм съгласен. Сайта на Cloxy в IE6 изобщо не мяса на сайт и дори не работят и менютата, което е тъпо, да ме извинява Васко, но да сложи поне едно малко скриптче да извади едно съобщение или надпис, че на ИЕ6 не работи сайта и да се ползват ИЕ7 или друб броузър е работа за 1 минутка точно!
P.S. Сега отворих
www.cloxy.com и видях известни промени, хм! Работи на ИЕ6 с текстови менюта. И дори вади "Вие използвате стара версия на Вашия браузър и сайтът може да не се визуализира коректно. Свалете си съвременен браузър като Mozilla Firefox!" - браво! Както виждате - може... И без това си идва инфо за браузъра към сървера и скрипта може да вземе мерки поне да предупреди. Макар че Васко е пипнал и по-дълбоко, не само предупреждава, но и вече си работи на ИЕ6 сносно. Преди се и разместваше.