argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Front page  (Прочетена 3431 пъти)

milenka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
Front page
« -: 13.02.2008, 12:31:15 »

Трябва ми инсталационен файл за програмката от офис-пакета на MicroSoft Front Page ,обаче в компа ми я няма.Търсих и из торентите,но и там я няма като самостоятелна програмка.Дали някой от вас може да ми помогне и да ме насочи къде да я намеря  :sun:  :-P
« Последна редакция: 14.02.2008, 10:51:37 от milenka »
Активен
Да живеят блондинките!

iliadev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 174
  • Когато има толкова случайности,търси закономерност
    • Хасково
Re: HELP ME!!!
« Отговор #1 -: 13.02.2008, 13:06:44 »

http://zamunda.net/details.php?id=58579  и да си купиш лиценза :)
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die
« Отговор #2 -: 13.02.2008, 18:02:27 »

ah vie razprostraniteli na napalno nelegalen software.
Активен

Георги Соколов

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 51
    • website
« Отговор #3 -: 13.02.2008, 22:24:04 »

То пък един софтуер, без него не може... искам да ви кажа че Microsoft Word върши абсолютно същата работа с абсолютно същия интерфейс, само иконката е различна
Активен
Компютрите не правят това което искаш да правят. Правят това което им кажеш да правят!

Васил Тошков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 46
  • Информатик
    • SEO
Re: Front page
« Отговор #4 -: 15.02.2008, 11:47:29 »

Според мен този продукт трябва да го забранят със закон. Не може да се каже, че върши "работа". Заради него половината Интернет е крив.
Активен

NeshtoSeSluchi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 209
« Отговор #5 -: 15.02.2008, 12:20:08 »

На крива ракета...
Активен
Форум на свободата в ПУ: http://smfc.xaxa.eu

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #6 -: 15.02.2008, 18:04:58 »

1. Момичето иска FronPage, не коментари какво може и как работи той.
2. Според мен в пакета на ФМИ с Офис2003 го има, да иде при админите и да си го поиска, ако учи във ФМИ, разбира се, ако не - в Ректората при Атанас Терзийски имаше лицензи също.
3. Има си настройки да не 'оптимизира' HTML кода, защото оптимизира ли - наистина е трагедия. Старите версии на FrontPage си оптимизираха, без да питат.
4. MS Word и HTML са несъвместими неща - като бумне 10 ActiveX контроли и сложи неща от DOM на IE и край + кода е адски голям.
5. Моля без flame "КОЙ HTML едитор e дъ бест?".
Активен

milenka

• Неактивен Неактивен
« Отговор #7 -: 15.02.2008, 23:15:04 »

Аз намерих един Фронт Пейдж и го инсталирах,но,уви,на руски е и не ми върши работа,понеже не разбирам повечерто неща,а за съжаление не мога да му сменя езика,понеже не знам от къде.  :s:
Активен
Да живеят блондинките!

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #8 -: 16.02.2008, 11:50:22 »

Не се сменя така лесно езика - просто си ползвала Офис на руски от незнаен торент. Написах ти как можеш да го намериш. За съжаление е 200МБ и не може просто така да ти се прати, а и за да го ползваш легално, трябва да си подпишеш университетския лиценз за Офис 2003 - при админите, ако си от ФМИ или в Ректората.

Я по-добре ни опиши какво имаш да правиш - ще ти окажат по-компетентна помощ, а и има наистина безплатни аналози на Фронтпейдж, т.е. визуални продукти за създаване на веб страници.
Активен

Васил Тошков

• Неактивен Неактивен
  • Информатик
    • SEO
« Отговор #9 -: 16.02.2008, 15:09:08 »

Front Page 98 се разпространява като отделен пакет. Някъде към 60-90 мегабайта беше, но отдавна съм му изгубил архивите. Иначе по-новият върви с офис пакета и го няма отделно.

Новите версии нямат нищо по-ново от този от 98-ма, така че ако го намериш - печелиш ;)
Активен

peach

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
« Отговор #10 -: 16.02.2008, 17:35:06 »

А така Светльо. Пращай ги при нас. Ние ще им се радваме и ще им пишем дискчета ;)

@Cloxy: не е честно така .. и малкото радост ни отнемаш ако и отвориш очите и я пратиш да си го намери от друго място :)
Активен

milenka

• Неактивен Неактивен
« Отговор #11 -: 17.02.2008, 00:59:31 »

Front Page ми трябва,защото ще да правя дипломна работа( под формата на сайт), и някой от преподавателите ми препоръча тази програма,а сме я и учили миналия триместър,та криво-лява бих се оправила с нея  :sun:
Активен
Да живеят блондинките!

kyrti

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
    • кърти чисти извозва
« Отговор #12 -: 17.02.2008, 12:18:33 »

Ако в този университет преподавателите препоръчват и преподават тази боза - радвам се, че не уча там.

Васил Тошков

• Неактивен Неактивен
  • Информатик
    • SEO
« Отговор #13 -: 17.02.2008, 13:25:05 »

Дипломна работа на FrontPage - звучи несериозно. Това е WYSIWYG редактор! Какво научно има в това да местиш фигурки по екрана?
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
    • Shark's Home Page
« Отговор #14 -: 17.02.2008, 15:25:38 »

Точно колкото е научно и да праскваш статии във Wordpress/Joomla и да пишеш CSS/AJAX на ръка в Notepad!

Не говорете наизуст, без да знаете каква и е темата на дипломната работа - може да е да проучи и опише нещо. Нека първо сподели колежката!
Активен

Иван Енев

• Гост
« Отговор #15 -: 17.02.2008, 17:05:27 »

Дипломна работа на FrontPage - звучи несериозно. Това е WYSIWYG редактор! Какво научно има в това да местиш фигурки по екрана?
Dreamweaver също е WYSIWYG редактор, но се ползва с голям успех в нашата фирма. .NET Studio, както и Borland Delphi са WYSIWYG редактори и не виждам нищо срамно в това :).
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die
« Отговор #16 -: 17.02.2008, 23:09:34 »

Front Page ми трябва,защото ще да правя дипломна работа( под формата на сайт), и някой от преподавателите ми препоръча тази програма,а сме я и учили миналия триместър,та криво-лява бих се оправила с нея  :sun:
millenka ако е нещо свързано с ФМИ по добре не споменавай в текста на дипломната че си ползвала редактор такъв.. смисъл напрай се на голям разбирач като някой хора дето пишат в конзола и ползват emacs мале голям кеф нямам думи :)

колкото за ФронтПеидж кофти е наистина но DreamWeaver е супер добър дръпни си него.
Активен