Да ти кажа честно, не схванах намека с "професионалното определяне от биолог" - АЗ ли не ти вдъхвам доверие като квалификация или държиш на ТОЧНОТО латинско име?
(по-рано)
Чист кърлеж, ще ме прощавате и без чак толкова професионално определяне и таксономична терминология, вервайте ми!
Кели, OpenBSD, направи това "не толкова професионално" предположение на 6.12.2005 г.
Къде съм го намерил? Върху тапет на стена, в стая в която обаче, доколкото ми е известно, не са влизали птици или по-нисши бозайници от homo sapiens от десетина години.
Колкото до второто ми предположение, при определянето на животни при нас се използват специални определители,).
Това също го знаем, виж какво казва OpenBSD през 2005 г., но пък не става ясно защо тогава се оправдаваш, че не си "супер кърлежов специалист"? Виж в определителя с каквато информация имаш, и направи повече от една хипотези.
изградени на базата теза - антитеза (като книга игра, брех, точно като за един информатик, а? И това ако не ви привлече, не знам "
Ела да правиш курсов проект по Компютърна графика или Методи на транслация, и ще видиш какво е като за информатик. ;)
За да не се объркваш, ще изброя някои теми, свързани малко или много с биология, които биха привлекли поне любопитството на информатик: ;)
Генетика, биохимия и процеси в клетките, ембрионално развитие, генно инженерство, мозъчни импланти, хлебарки с дистанционно управление:
http://www.wireheading.com/roboroach/index.html бионика, неврология, невропсихология, управление на показалеца на мишка чрез ЕЕГ; "изкуственият живот" - Artificial life - и еволюционните техники като две средства за моделиране на сложни системи...