argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Абсолютна гениалност приложена в програмата на факултативните дисциплини  (Прочетена 7489 пъти)

G

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

:bravo: Аплодисменти на гениалните съставителите на програмите на фак. дисциплини като Културен туризъм, Литература и мултимедия и Творческо писане (английски), които са решили, че най-удачно би било да натоварят студентите си с леката и приятна задача да ходят на лекции съботите и неделите от 9 до 19 часа - ЦЕЛИ 10 ЧАСА!!!

Аплодисменти и на тези, които са направили програмата ми да имам лекции в ректората до 15 часа и в 15 - веднага след това - да имам упражнения в стария град - в биологическия факултет... макар и да съм специалност БЕАЕ...

:rock: :D :D :D
Активен

malvinarium

• Гост

И да се оплакваме, и да не се оплакваме, все тая. На никого не му пука, програмите са факт и не са съобразени със студентите, а със свободното време на преподавателите. И аз не знам по отношение на моята програма на кой гениален мозък е идеята веднага след физическо възпитаие да имам 3 упражнения, та да може целият курс (почти 90 човека) потни цял ден да ароматизираме университета, "дупки" в програмата, които се изразяват в това да имам лекция в 9 часа и да се връщам в 16 часа за друга лекция.Моите факултативни също са през уикендите, но е най-добре да свикваме, от оплакване няма да ни стане по-добре. Жалко, че времето ни е така разпиляно.  :headbang:
Активен

bbb

• Гост

Дива Орхидея,как разбра за факултативните дисциплини,защото в програмата ги няма?
Активен

malvinarium

• Гост

Дива Орхидея,как разбра за факултативните дисциплини,защото в програмата ги няма?

Напротив  :-) , обявени са, можеш да ги видиш тук  - http://slovo.uni-plovdiv.bg/obuchenie/razpis/fd2.pdf
Активен

gerityyyyyy

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 33
  • И антирекламата е реклама

В общи линии прогрмате е в гъза  :-D
Активен
Фалшиви хора толкова,че те сами не могат да се познаят!!!!

bbb

• Гост

Напротив  :-) , обявени са, можеш да ги видиш тук  - http://slovo.uni-plovdiv.bg/obuchenie/razpis/fd2.pdf

Thanks!!!!!  :-*
Активен

rensita

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 32
  • DO WHAT YOU WANT!!!

Съгласна съм с gerytiiiiii!
Какво да ви кажа така и не научиха че сме 60 човека и пак ни слагат на упражнения заедно!!!
Ако можеш нещо да разбереш така!
Но добре че сме си умнички та ходим да шашкаме асистентите и да им губим час и 30 минути от свободното време, за да можем да намерим разрешение на проблема, което дори не е наша работа!!!
Разбирам че не е лесно да се изгорви програмата така че да е съобразена с всички, но поне да се опитват да угодят на част от студентите, поне да не се оплакваме всички :-D
Ще преживечт това, че ще закъсняваме след физическото, първо ще се прибираме да се изкъпем пък ще чакат и ние ги чакаме по 20 минути!!! 8-)
Активен

Gabby

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 120

абе не знам ама оня ден една групичка от около десетина човека караха нещо в двора на ректората, на пейките  :-X жалко, че имах часове, иначе и аз да се наредя там да послушам :) поне от такъв час няма как да те изгонят  :hihi:
Активен
Ако не знаеш къде отиваш... всички пътища ще те водят натам...

Ако всичко върви срещу теб... вероятно караш в насрещното...

ВИНАГИ има ПОНЕ две гледни точки!!!

rensita

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 32
  • DO WHAT YOU WANT!!!

Права си, че от такъв час няма как да те изгонят!
Ние пък един го чакахме 20 минути да дойде и отидохме на кафе! След това ни се обаждат и ни викат "вие си тръгнахте и той доиде"! В почивката се върнах, че ми стана интересно, но като го видях и най-вече като го чух какво приказва и съжалих, че съм влязла!!! :-D
Активен

delirium

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18

Аз имам един въпрос!Понеже никой нищо не ни казва за тези факултативни дисциплини,може ли някой да ме светне за туризма-всичките 4 дни ли трябва да ходим и случайно ако някой знае кога ще да е испита и какво ще представлява,или това може би ще се каже на лекциите!
Активен

p6ebem

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 219

Аз имам един въпрос!Понеже никой нищо не ни казва за тези факултативни дисциплини,може ли някой да ме светне за туризма-всичките 4 дни ли трябва да ходим и случайно ако някой знае кога ще да е испита и какво ще представлява,или това може би ще се каже на лекциите!

Ако си втори курс по-добре не го прави. Не се набутвай сам/а в устата на вълка, никой няма да ти каже браво. Ако толкова ти се учи туризъм, по-добре запиши специализация по туризъм следващата година. :wink: :-)
Активен

delirium

• Неактивен Неактивен

Ами 1ви курс съм ама май ще те послушам защото не знам испита какъв ще е да не стане да ми излезе през носа защото още не сме свикнали!мерси много за препораката
Активен

ElItO

• Гост

Ами 1ви курс съм ама май ще те послушам защото не знам испита какъв ще е да не стане да ми излезе през носа защото още не сме свикнали!мерси много за препораката
Ти каква специалност си?Моля те,не ми казвай,че учиш нещо свързано с български език!!!Това е форум на ФИЛОЛОГИЧЕСКИ факултет,не искам да звуча като някоя луда,но наистина трябва да си обърнеш внимание на езиковата култура 8-)Израз като"да не стане да ми излезе през носа"не съществува в нашият език;освен това има едни животни,които се казват запетайки,без тяхната скромна намеса има опасност никой да не разбере какво пишеш.....
« Последна редакция: 26.02.2008, 23:02:06 от ElItO »
Активен

Gossip Girl

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

Ако някой знае какво се учи и какво по-точно представляват културен туризъм,интеркултурна комуникация и творческо писане да сподели моля... :s:
Активен

p6ebem

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 219

Абе, не искам да те плаша много, ама за 1-ви курс това май е задължително. Съжалявам :s:

А що се отнася за нашия пътеводител в езиковвата култура Елито, искам да и кажа, че това не е никакъв официален документ, а форум и тук всеки може да пише както си иска (условието е да е на кирилица). Миналата година имаше дебти по темата, но ти май си ги изпуснала.
Активен

ElItO

• Гост

p6ebem,далеч съм от мисълта,че форумът е официален документ,но човек със сносна култура,особено човек,който учи филология,би трябвало да говори и пише на книжовен български език и да спазва правописните норми по всяко време и на всяко място,не само когато е длъжен да го прави-то просто си му идва отвътре...Щом на някого му се иска да си пише като хванат от гората-негова воля,нека си пише,само да не се сърди на преподавателите,че не му дават изпитите...
« Последна редакция: 27.02.2008, 15:25:10 от ElItO »
Активен

delirium

• Неактивен Неактивен

Виж какво ,,,,,,,,elity ли си каква си,,,,,,,,аз не искам да се представям пред някого с правописа си------искам да получа малко информация,,,,,,а относно това,,,,,,,,че уча филология----от нея излизат и хора,,,,,,,, които името не могат да си напишат,,,,,,,,,,,така че ае бегай се скрий някаде.....И не мисля,,,,,,че форума е място да нищим този въпрос и още по-----малко да споря с теб.Така че просто ще замълча :-X
Активен

delirium

• Неактивен Неактивен

P.S. p6ebem Благодаря ти отново -аз реших да запиша литература и мултимедия.Да минава-аз и без това не искам да уча това и ще гледам да се прехвърлям,така че няма значение
Активен

Erelwind

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 72

Виж какво ,,,,,,,,elity ли си каква си,,,,,,,,аз не искам да се представям пред някого с правописа си------искам да получа малко информация,,,,,,а относно това,,,,,,,,че уча филология----от нея излизат и хора,,,,,,,, които името не могат да си напишат,,,,,,,,,,,така че ае бегай се скрий някаде.....И не мисля,,,,,,че форума е място да нищим този въпрос и още по-----малко да споря с теб.Така че просто ще замълча :-X

Именно във форум на Университет е съвсем нормално да се нищи таква тема.. още повече в раздел Филологии :) Така че "ае бегай се скрии някъде"
Активен

Crystal

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 322

Някой знае ли дали оценките по Интеркултурна комуникация са излезли вече? :wink: :-)
Активен