argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Въпрос към I курс, право, задочно обучение  (Прочетена 2071 пъти)

ROS

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Здравейте, искам за помоля за малко информация относно изпити, които се налага да държа като приравнителни.Първо-за конспекта по конситуционно право( в сайта на ПУ, конспекта не е актуален от 2005-2006г. е за задочно) и може би малко инфо за препоръките от преподавателя за изпита( ако има такива :wink:).Второ- дали някой има лекции по Международно публично право-разбрах 4е се учи най-вече от лекции, или препоръчан автор по който да се чете( като учебник ми е известен само на И.Владимиров).Предварително  Ви благодаря! :-)
Активен

Liglio

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 45
  • Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

Колега конспектите са същите не са променяни, така че давай смело по тях се учи, а по Международно публично право ти препоръчвам учебника на Орлин Борисов ние от него се готвихме. А изпита по конституционно право ще бъде устен доц. Цанков каза " Колеги не се притеснявайте ако не сме се виждали на лекциите принципно няма проблем за това щом сте си научили учебника няма от какво толкова да се притеснявате ... "
« Последна редакция: 13.03.2008, 11:16:08 от Liglio »
Активен
Fortuna favet fortibus.

ROS

• Неактивен Неактивен

Мерси много за информацията, ще ми бъде от голяма полза!Това с Конституционното право малко ме шашна :-(, не съм очаквала точно по него да е устен.Но на 17 май ще си покаже....
Активен

А. Петров

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 627
  • Юридически факултет

Мерси много за информацията, ще ми бъде от голяма полза!Това с Конституционното право малко ме шашна :-(...
Спокойно, не се шашкай! Важното е наистина да седнеш и да си научиш материала. Ако отбиваш номера, ще те усети  :wink:, колеги видяха зор с него...обаче аз  :mmm:  съм си много доволен! Ръката на доц. Цанков се оказа много "лека" - след неговата шестица като ми тръгна... :-D чак в редовното се озовах... :-D Давай смело и не го разочаровай  :wink:
Активен
...the WISH is father to the thought !!!

ROS

• Неактивен Неактивен

Дано и за мен да се окаже "лека" ръката на доц.Цанков :wink:, само хубави отзиви съм чувала за него.То че ще се чете-ще се чете, но се надявам да не го разочаровам.. :handshake:.
Активен