argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: ПОМОТНЕТЕ МИ  (Прочетена 2081 пъти)

BIMBOLENIA

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
ПОМОТНЕТЕ МИ
« -: 20.03.2008, 18:49:52 »

ПО КОРПОРАТИВНО СЧЕТОВОДСТВО НЯМАМ ОЦЕНКА В КНИЖКАТА НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ПРОФЕСОР МУРЧОВ, А ОТ УЧЕБЕН ОТДЕЛ ДА НЕ ВИ КАЗВАМ КОЛКО СА УЖАСНИ ТОВА НЕ БИЛА ТЯХНА РАБОТА??????????????????А ЧИЯ Е И КАКВА Е ТЯХНАТА РАБОТА????????ПРОТОКОЛА СИГУРНО ВЕЧЕ Е ПРИ ИНСПЕКТОРКИТЕ И ДОРИ И ДА СЕ ВИДЯ С ПРОФЕСОРА И ТОИ НЯМА ДА МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ
НЯКОИ ИМА ЛИ НЯКАКВА ИДЕЯ КАК ДА СЕ СПРАВЯ И ДА СИ РАЗБЕРА ОЦЕНКАТА :cry:
Активен

giter

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92
Re: ПОМОТНЕТЕ МИ
« Отговор #1 -: 20.03.2008, 19:06:40 »

Наистина е неприятно,но се успокой.Аз пък не мога да намеря професора за да си взема книжката,тъйкато в деня в който трябваяше да си взема книжката резултатите не всички бяха готови,а после няколко пъти ходих и все не успявах да го открия.Проф.Мургов най-вероятно ще го видим на лекциите по корпоративен анализ.А според мен инспекторките трябва да имат резултати.Опитай като идеш да си платиш таксата и да ти заверят книжката да поискаш справка от тях.Горе главата.В живота има къде по сложни неща.
Активен

neti81

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #2 -: 21.03.2008, 13:39:56 »

Това е интересно! А какво става ако нямаш нанесена оценка, защото при мен май половината липсват?
Активен

giter

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 92
« Отговор #3 -: 21.03.2008, 13:44:59 »

Аз мисля,че е по-важно оценките да са в протокола,защото и да нямаш в книжката  оценки, ако ги има      има в протокола после има кой да ги нанесе.
Активен

desislavai

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16
« Отговор #4 -: 23.03.2008, 23:31:47 »

Най-добре отиди при инспекторката, ако оценката я има в протокола  хич не го търси Мургов. Аз есента се явих на изпит при Мургов без протокол. Замълчах си пред него, за да не ме върне, но си носех книжката и той ми написа оценката там. После отидох при инспекторката, за да й покажа, че имам оценка (обясних й, че съм се явила без протокол) и тя ми каза, че задължително трябва Мургов да ми попълни протокол. Каза ми да си го намеря, но за мой късмет той влезе в същия момент в стаята и ми разписа протокола! Голям късмет извадих! Относно обслужването в учебен отдел, а и като цяло на администрацията в университета съм много резервирана. Като цяло в България ни куца и това - във всички сфери -търговска, административна и т.н Но това е друга тема...
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
« Отговор #5 -: 05.04.2008, 22:46:16 »

това  че  оценките  не  са  нанесени  в  студентската  книжка  не  е  никакъв  проблем! важното  е  да  имаш  оценка  в  протокола -- той  е  официален  документ   и  ако  там  нямаш   нанесена  оценка , няма  с  какво  да  докажеш , че  си  учила  дадена  дисциплина! :y:
Активен
Всичко е любов

ivi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 64
« Отговор #6 -: 14.04.2008, 18:42:50 »

Вярно че по-голяма тежест има оценката от протокола, но ако я няма нанесена там, доказетелство че си се явил на изпита и 4е си го издържал е оценката от Студентската книжка!а до колкто че можели да се нанасят-инспекторките отговарят че вече нямат право да ги попълват в книжките!дали това е така или просто не им се работи -те си знаят!
Активен