argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: ПОДГОТОВКАТА ЗА ПИСМЕНИТЕ ДЪРЖАВНИ- ПАРОДИЯ ИЛИ ............???  (Прочетена 3096 пъти)

sleepy_devil

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31

Аз лично два дни се загубих времето, особено на казусите по наказателноправни науки :?
Активен

1912

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11

някой може ли да ми каже къде мога да намеря решени казуси по нак. право?!

мерси предварително
Активен

law_master

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 547

на павилиона пред ПУ-то имаше някакви сборници с казуси по НК, сигурно ще има и решения в тях. Виж и  тук , ако нещо ти свърши работа :y:
Активен
ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ

velizar4e

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8

Не се притеснявате, че няма от къде да намерите примерни казуси. Писменият изпит не минава трудно, не е тежък, ако можете да работите с НК и НПК, мисля че няма да имате проблеми. Като дадат казусите, обърнете внимание на "деянието", описано в казуса и членовете от закона, които са използвани - има ли някакво разминаване. Ако има обвинителен акт - кога е внесен,за какво е,  следете инстанциите и присъдите /решенията/ им. Винаги има някой подвеждащ въпрос? стискам палци изпита да мине успешно :y:   
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

нека  някой  да  качи  казуса  за  държавния  изпит  по  Гражданско -- правни  науки!  подочух , че  имало  две  изпитни  комисии--вярно  ли  е   това?   --една  за  отличници  и  една  друга  за  останалите?--моля  пояснете! :-)
Активен
Всичко е любов

Gogov

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 659

нека  някой  да  качи  казуса  за  държавния  изпит  по  Гражданско -- правни  науки!  подочух , че  имало  две  изпитни  комисии--вярно  ли  е   това?   --една  за  отличници  и  една  друга  за  останалите?--моля  пояснете! :-)
Комисиите бяха 4. Дали е имало такава за отличници, няма да коментирам...
Активен
"Радвай се на този момент. Този момент е твоя живот."

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!

в  една  от  комисиите  са  били  2  стари  моми  които  са  натъркаляли  сума ти  народ!  вярно  ли  е това?  колега  Гогов , дай  повече  инфо , ако  имаш--ако  обичаш , не  са  хубави  тези  слухове--на  нас  ни  трябва  информация  от  кухнята!предварително  благодаря! :-) :handshake:
« Последна редакция: 11.05.2008, 14:30:20 от marin2025 »
Активен
Всичко е любов

Gogov

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 659

в  една  от  комисиите  са  били  2  стари  моми  които  са  натъркаляли  сума ти  народ!  вярно  ли  е това?  колега  Гогов , дай  повече  инфо , ако  имаш--ако  обичаш , не  са  хубави  тези  слухове--на  нас  ни  трябва  информация  от  кухнята!предварително  благодаря! :-) :handshake:
Е, аз в никакъв случай не мога да дам информация от кухнята! ;)
Активен
"Радвай се на този момент. Този момент е твоя живот."