argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Как мога да оспорвам оценка от изпит?  (Прочетена 2562 пъти)

jane_girl

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6

Питам, защото мисля ,че въпросният преподавател ще ми създаде проблеми с оценката и искам да знам как да реагирам адекватно ако възникне проблем.  :s:
Активен

ati

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 53
Re: Как мога да оспорвам оценка от изпит?
« Отговор #1 -: 09.05.2008, 18:17:13 »

Колежке, а какво разбирате под "оспорване на оценка от изпит"- анулиране? Поне аз доколкото знам, това във Факултет по икономически и социални науки е невъзможно... , дано се лъжа.
Активен

KaiZen

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
« Отговор #2 -: 19.06.2008, 19:44:39 »

В нашата абсурдна държава нямаш реални пътеки да докажеш, че преподавателя те прецаква вследствие на комплекси/слабоумие/старческа деменция и т.н. Брат ми беше най-блестящия студент в курса си в УНСС, но има 4 на дипломната и когато искаше да бъде изпитан от независима комисия му размахаха кокалестия старчески среден пръст.
Просто се примири, колега!
Активен

marin2025

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1697
  • Прави добро ,пък каквото ще да става!
« Отговор #3 -: 19.06.2008, 21:56:06 »

Има  2  начина !  Единия е  веднага  на  самия  изпит  --   устно     и     ако  стане  добре , ако  не  стане  с  писмена  молба  !Значи  формата  на  изпита  трябва  да  е  устна,  в  момента  на  изпита  да  има  повече  изпитващи (най-малко  2  -ма)  и   също  така  зависи  какъв  е  факултета  ,  каква  е  дисциплината и  други  фактори  има! :-)
Активен
Всичко е любов