argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: гениално  (Прочетена 2395 пъти)

Dual.Core

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
гениално
« -: 26.05.2008, 17:20:12 »

Забелязах, че двата поправителни изпита по "Компютърна графика" и по "Методи за транслация" са на една и съща дата 23.06.2008... и двата са обявени в 8 ч. и в една зала (441) !!! Естествено и преподавателя е един и същ. Ако случайно има хора, които не са си взели двата изпита може да пробват с едната ръка да пишат по Графика, а с другата по Транслация... имаме си и по две мозъчни полукълба (нещо като двуядрен процесор). Все пак тук дамите сме с предимство - доказано е, че се справяме по-добре с няколко дейности едновременно.   :wink:
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die
Re: гениално
« Отговор #1 -: 26.05.2008, 18:16:00 »

vij sq dimcho dimov shte te izchaka veroqtno taka che mojesh da pishesh i po 2ta izpita taka i taka veroqtno shte te skusa i po 2ta..
 a i nali si dual core :) mojesh da se spravqsh s 2 neshta : )
Активен

Dual.Core

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 26.05.2008, 22:28:00 »

Виж сега, при положение че не ме познаваш, ти си сигурен че ще ме скъсат и на двата изпита... може би искаш да кажеш, че Димов къса наред?... не ми се вярва, но пък като се замисля... само този изпит ме е затруднил за 4-те години ... спирам, че ще изляза от темата. :)
« Последна редакция: 26.05.2008, 23:03:00 от Dual.Core »
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die
« Отговор #3 -: 27.05.2008, 09:43:32 »

къса на ред :) ако е на кеф пуска :)
от редовния изпит по графика на моя курс минаха само 10 човека...
от 3-4поправка пусна всички.
така че.... :)
невярвам да ти направи проблем да пишеш и по 2та изпита.
Активен

Dual.Core

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 27.05.2008, 12:14:09 »

и аз се чудя защо само с този изпит имам затруднение.
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die
« Отговор #5 -: 27.05.2008, 13:00:26 »

и аз се чудя защо само с този изпит имам затруднение.

nali bqha 2 izpita ;) ili az se barkam
Активен

Tosh

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 249
  • Filmmaker
    • Изследванията на Тодор Арнаудов
« Отговор #6 -: 28.05.2008, 21:54:42 »

Забелязах, че двата поправителни изпита по "Компютърна графика" и по "Методи за транслация" са на една и съща дата 23.06.2008... и двата са обявени в 8 ч. и в една зала (441) !!! Естествено и преподавателя е един и същ. Ако случайно има хора, които не са си взели двата изпита може да пробват с едната ръка да пишат по Графика, а с другата по Транслация... имаме си и по две мозъчни полукълба (нещо като двуядрен процесор). Все пак тук дамите сме с предимство - доказано е, че се справяме по-добре с няколко дейности едновременно.   :wink:

:-D

Темата сме я говорили, но тези два предмета са едни от малкото сериозни изпитания от информатичната част, затова има много скъсани...
( Не че мисля, че теорията за лекциите са много добре поднесени и по двата. )

Иначе това което аз съм видял е, че Димов понякога може би не преглежда внимателно написаното. На моя изпит по Компилатори беше недоволен. Питах защо настоятелно, той ми каза, и аз му показах че това което търси е написано. Нямаше как да не се съгласи, и промени оценката... :)
« Последна редакция: 28.05.2008, 21:56:17 от Tosh »
Активен
Творчество и изследвания:
http://twenkid.com
http://artificial-mind.blogspot.com

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die
« Отговор #7 -: 29.05.2008, 11:03:53 »

predadoha mu carski pishtov s vaprosa s vsichko v nego i toi kaza otgovora na tozi vapros e nepalen ... :)
naistina ne gi chete nogo

inache opredeleno 2ta predmeta sa edni ot predmetite po koito sam nauchil nai mnogo za "programiraneto"
Активен

Ники Вълчанов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 526
  • History is written by the victors
« Отговор #8 -: 29.05.2008, 11:58:32 »

predadoha mu carski pishtov s vaprosa s vsichko v nego i toi kaza otgovora na tozi vapros e nepalen ... :)
naistina ne gi chete nogo

inache opredeleno 2ta predmeta sa edni ot predmetite po koito sam nauchil nai mnogo za "programiraneto"

По-скоро предметите, чиито проекти са те накарали да четеш от други източници хаеаехаехаех
Не е истина ... на Димов предмета не е кой знае какво ..., но докато си правиш проекта учиш много наистина
Активен
"Now everything is reflection
as I make my way though this labyrinth.
And my sence of direction
is lost like the sound of my steps!!!"
                                                     Elisa - Labyrinth

Георги Фурнаджиев

• Гост
« Отговор #9 -: 29.05.2008, 16:11:44 »

Кво значи "пуска"? Сядате, учите, на изпита пишете и приказвате и забравяте. Точно пък с Димов да имате проблеми - айде бе. На четири изпита съм се явявал и четирите от първия път си ги взех, а от средната оценка не се оплаквам.
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Code or Die
« Отговор #10 -: 30.05.2008, 11:18:48 »

geek.
Активен