argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Изпит по Права на човека  (Прочетена 2585 пъти)

M.L.

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18
Изпит по Права на човека
« -: 04.06.2008, 15:49:41 »

Здравейте, колеги. Искам да помоля  някой, който има информация за начина , по който протича изпита по Права на човека , да я сподели. ''Двата въпроса'' , които ще трябва да развиваме цели теми ли са или конкретни подвъпросчета. Благодаря ви предварително  :wink:
Активен

V.M.

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 17
Re: Изпит по Права на човека
« Отговор #1 -: 04.06.2008, 17:17:29 »

Аз също искам да се присъединя към питането на колегата/колежката, тъй като малко повече информация затова как точно протича изпита няма да ни е излишна  :-)
Активен

Luni4kata

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14
« Отговор #2 -: 04.06.2008, 17:58:27 »

Колеги, аз ипратих подобно запитване до Надя Бояджиева и тя ми отговори, че за тазгодишния изпит ще се спазва практиката досега - два въпроса писмено както са по конспект. Успех!
« Последна редакция: 04.06.2008, 18:03:01 от Luni4kata »
Активен
Преградите са онези страшни неща, които виждаме, когато отклоним поглед от целта!

M.L.

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18
« Отговор #3 -: 04.06.2008, 20:46:57 »

Е, малко кофти ще се получи , значи. Това е мн нечестно- някои въпроси са доста дългички, пък някои мн по- кратки. Няма нищо... все пак не ние сме тези, които решават. :-D От сега желая успех на всички колеги  :y:
Активен

vnikolaev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
« Отговор #4 -: 07.11.2008, 19:47:08 »

Не се притеснявайте за изпита минава добре,но си направете помощни материали
Активен

green^magic

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 39
« Отговор #5 -: 08.11.2008, 12:19:55 »

Не се притеснявайте, ако единия въпрос ви е по-дълъг другия ще е по кратък и може да не ви иска да пишете всичко.  :wink: Успех!!
Активен

vs_valio

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 84
« Отговор #6 -: 10.11.2008, 16:30:33 »

уважаими колеги изпита е повече от лесен мн мн не ги чете работите при нас мисля че нямаше никой скъсан но пишете и по двата въпроса обикновенно разделя на 4 групи
нау4ете пактовете при нас даде въпроси 1,2,3,4,11,12,13,15не съм много сигурен само за последния дали беше 15 иначе може да ви изненада както с мн хубава отценка така и да ви е ощетила както казах май май много не ги чете успех на всички ви!!!
Активен
VS