argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Икономически теории конспект при проф. Михайлова  (Прочетена 3233 пъти)

lunarcell

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 9

Ако някой може да ми прати конспекта при Михайлова и някаква насока кой учебник е най-добре да ползвам ще му бъда много, много благодарен  :-)
« Последна редакция: 05.06.2008, 17:23:52 от fisn_adm »
Активен

desindra

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 44

Най-добре да ползваш нейния учебник- Икономическото послание през вековете- в 2 части е, жълт, малък формат- там всичко е дадено последователно и ясно. Като цяло няма точно определен конспект, а трябва да се знаят различните икономически течения, представителите им и техните идеи.
Активен
aide sys zdrave!

nasko67

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 112

Здравейте,
При кой ще бъде изпита по Икономически теории - при Михайлова или при Кънева(май така й беше името)
Май някой не е ходил на лекции.
доц. д-р и. н. Стефка Коева
проф. Методи Кънев
« Последна редакция: 08.06.2008, 22:38:18 от nasko67 »
Активен

night_pz

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Ще може ли да споделите конспекта при Проф. Кънев?
Активен

desindra

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 44

:-D Тук от темата за конспект при проф. Михайлова стигнахме до още 2 други конспекта... Ами да сменим заглавието на: "Търся конспект по..." хахахаха
Активен
aide sys zdrave!

LuckyLuck

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 117

Здравейте ,

Видях че на 09.05  Маркетинг 2 курс(задочно) ще имат изпит по Икономически теории при проф. Михайлова. Аз съм друга специалност ,но също трябва да го взимам този изпит. Преди за да те допуснат до изпит проф. Михайлова искаше да се предадат 6-7 реферата. Сега още ли е така ? Иска ли да се предават реферати предварително ? И ако някой знае какво представлява изпита и как протича. Благодаря предварително.
Активен

hariti

• Гост

Да, иска реферат, за да те допусне до изпита.
Активен

tereza

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7

Маркетинг не са при Михайлова, а при Найденова. Тя също иска, но само един реферат. Изпита е тест. :-)
« Последна редакция: 05.05.2009, 18:24:37 от MISSTY »
Активен

LuckyLuck

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 117

Благодаря за пояснението.Странна работа - аз видях ето от този линк - http://fisn.uni-plovdiv.bg/bakzadrazpis/izpiti/markzad.htm ,че е Михайлова и затова така писах. Явно някъде има грешка. Мен ме интересува изпита на проф. Михайлова. Ако някой има информация за нейн изпит с някоя задочна специалност и знае как минава изпита ще съм благодарен да сподели.
Активен