argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: HELP!!!  (Прочетена 1385 пъти)

РОСИТА

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
HELP!!!
« -: 11.08.2008, 23:13:44 »

Приета съм БИТ И ТЕХНОЛОГИИ в Пловдив и СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ в Кърджали.БИТ И ТЕХНОЛОГИИ само учител по трудово ли можеш да бъдеш или и по информационни технологии?Какво бихте ме посъветвали? :bow:
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 140
Re: HELP!!!
« Отговор #1 -: 11.08.2008, 23:29:09 »

Аз лично предпочитам стопанско управление, но едната специалност няма нищо общо с другата, така че трябва да си прецениш какво искаш да учиш :)
Активен

goldenfox

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #2 -: 12.08.2008, 09:32:23 »

да ти кажа аз също предпочитам Стопанско управление,а и това уча в действителност  :-) и много ми харесва
другото не знам какво представлява,но едва ли ще е толкоз хубаво
аз те съветвам да помислиш добре...помисли и за бъдеще какво може да работиш ако запишеш едното и какво,ако запишеш другото  :-) :handshake: :sun:
Активен
Don't think about yesterday!

Anck_Sun_Amun

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1616
« Отговор #3 -: 12.08.2008, 11:23:21 »

Аз те съветвам да учиш това което ти харесва,без да те интересува каква е модата или кой какво ще ти каже. :-)
Активен

paralax

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 37
« Отговор #4 -: 12.08.2008, 12:24:45 »

СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ  :y:
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 140
« Отговор #5 -: 12.08.2008, 13:19:05 »

Anck_Sun_Amun  никой не говори за мода, разбира се че ще учи това което иска и харесва. Но момичето питаше кой какво би предпочел и всеки си казва мнението. Според мен със стопанско управление има по-големи шансове за реализация...а като гледам коментарите и останалите така мислят...но последното решение взема  тя  :wink: Успех която и специалност да избереш  :y:  :hug:
Активен

Anck_Sun_Amun

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1616
« Отговор #6 -: 12.08.2008, 17:19:49 »

Anck_Sun_Amun  никой не говори за мода, разбира се че ще учи това което иска и харесва. Но момичето питаше кой какво би предпочел и всеки си казва мнението. Според мен със стопанско управление има по-големи шансове за реализация...а като гледам коментарите и останалите така мислят...но последното решение взема  тя  :wink: Успех която и специалност да избереш  :y:  :hug:
Така е, но много често съм чувала кандидат-студенти да казват нещо само,защото е модерно или родителите им искат.Съветвам момичето да си избере това,което и е по сърце.
Активен