argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Кой преподавател най-много ви допада (САМО ЗА АФ)  (Прочетена 3673 пъти)

Orion

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 45

За други не се сещам. Да видим сега кой ви е любимецът :) За мен лично - Сашко Павлов разбира се :)
Активен

DnD

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 10

Според мен най-точните преподаватели са Роланд, Павлов, Матюсън, Костадинова и Койнакова. Жалко, че мога да гласувам само за 1. Интересна анкетка  :y:
Активен

Crystal Key

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
  • Step on water, run from fire!

Жалко, че имам право само на един глас, но все пак го оползотворих без замисляне...няма да кажа за кого  :wink: (hint: she may forgive any of written mistakes but not one that's not written)
Активен

Mr. Brightside

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 121
  • Безделник

Гледам Сашко Павлов, Койнакова, ама някой липсва... разбираш ли?
Активен
Защо си губиш времето да четеш това?

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 307
  • Seek 'n' Strike

А Heys къде е ? :-o Или Илиева?  :-o тцтц...
Активен

Mr. Brightside

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 121
  • Безделник

А Heys къде е ? :-o Или Илиева?  :-o тцтц...
Точно за Илиева намеквах... Няма да гласувам  :-P
Активен
Защо си губиш времето да четеш това?

elinka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67

Роуланд  :-)
Активен

Fanita4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 93
  • ELF

Роуланд  :-)

Много ясно!!  :y:  :D  :D  :y:
Активен
Success is getting what you want, happiness is wanting what you get!

isi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 147

Гласувам за Илиева ,въпреки че я няма в списъка  :? И.... Стоянов е готин  :hihi: :y:
« Последна редакция: 18.03.2009, 12:28:00 от isi »
Активен

valentinov

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 57
  • Mилионер

Сашко , естествено  :smoking:
Активен
на куц вол , нивата му крива ....powered by PU

Lady_in_Black

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 173
  • Just keep on laughing!

Аз гласувах за Дженкинс, много се колебаех между него и Койнакова. Хейз също много ми харесва. Мразя Костурков, споменах ли  :?
Активен
Стреми се към звездите! Може и да не ги достигнеш, но ще се научиш да летиш!

ninjatune

• Гост

Сашко много ясно е най-големия-без да изтъкваме причини, след него веднага е Огито-той си е....голям  :-) ..много ясно че Румяна Илиева трябва да се спомене- девойката си е "стилна", Стоянов е пич, въпреки че е локомотивец,..Гешев си е стабилно момче-вкарва respect, Heys е...луд, добре че неговата мацка го усмирява (тя е готина), Матюсън и Койнакова нямат проблеми,..и мисля че също така освен на преподавателите трябва да се отдаде нужното на инспекторката (НОВАТА!)--тя е супер яка, ей ся Септември ша хода да я свалям (е, и по някви други причини де), а бай дъ уей, Lady_in_Black--тоя коментар за Дженкинс....NIGGA PLEASE!
Активен

Imperturbable

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 34
  • Hesitate between two things and take a third...

Цъ, цъ ... списъкът изобщо не е пълен наистина. Гласувам за Илиева разбира се (!!!), но и за фантастичната тройка като цяло - Илиева, Сашко и Койнакова; а Пенева и Роуланд също не се измъкват без да им се присъдят точки !  :bravo:
Активен

Hrisi90

• Неактивен Неактивен

Ох..съжалявам,че пиша тук тъй като знам,че хич не му е тук мястото на този пост,но искам да привлека вниманието ви към моята тема за българската и английската филология и да ви помоля да си дадете мнението.. или да ми кажете нещо повече за английската защото вече леко клоня към нея... пък от няколко дена никой никаде не пише.. Благодаря и извинявайте,че ви цапам темата.
Активен
Английска Филология

Orion

• Неактивен Неактивен

Ох..съжалявам,че пиша тук тъй като знам,че хич не му е тук мястото на този пост,но искам да привлека вниманието ви към моята тема за българската и английската филология и да ви помоля да си дадете мнението.. или да ми кажете нещо повече за английската защото вече леко клоня към нея... пък от няколко дена никой никаде не пише.. Благодаря и извинявайте,че ви цапам темата.

Ами, колежке, зависи с какво ти се занимава. И двете специалности са еднакво ниско перспективни, т.е, единствената сигурна работа, след дипломирането, е учителската професия, с която едва ли би искала да се захванеш. В БФ ще трябва повече да четеш, отколкото в АФ. Конкретно какво точно те интересува?
Активен

Hrisi90

• Неактивен Неактивен

Ами благодаря,но аз не мисля,че са толкова ниско перспективни и ще пиша в темата ми за да не спамим тази.. :)
Активен
Английска Филология

Orion

• Неактивен Неактивен

Ами благодаря,но аз не мисля,че са толкова ниско перспективни и ще пиша в темата ми за да не спамим тази.. :)

Все пак хвърли един поглед на учебните планове, и успех. И двете специалности са добри, но с Аф имаш малко повече възможности.
Активен

Hrisi90

• Неактивен Неактивен

Благодаря,споделям твоето мнение.  :-)
Активен
Английска Филология

Bringing sexy back

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 97
  • Simply beautiful

Гласувах за Грънчарова,но ако можеше за повече от един,щях да гласувам и за Хейз и Роуланд. :-)
Активен