argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Спешно се нуждая от лексии по маркетинг!!! HELP!!!  (Прочетена 1747 пъти)

il4oo

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

Здравейте! От тази година съм студентка по маркетинг задочно. Проблема е че нямам възможност да посещавам лекциите през септември т.е. няма как да си набавя лекции по която и да е от дисциплините, изучавани този първи семестър: микроикономика, математика 1 част, основи на управлението, стопанска история, политология. Ако някой от вас има лекции с който може да ми услужи, продаде или даде да преснимам ще съм много благодарна. Ако пък лекциите не са вариант, ще може ли да ме упътите от кои учебници да се подготвям и как са преподавателите:техните изисквания и т.н.

Относно лекциите емайла ми е: il4oo@yahoo.com

Благодаря предварително на всеки отзовал ми се на помощ!!! :)
Активен

Мъри

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Бих повдигнал същия въпрос - поради служебни задължения ми беше невъзможно да посещавам лекциите, възможно ли е някой да услужи с тях? Или поне с конспект по дисциплините?

Кафето / бирата / кой каквото пие са задължителни :)
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 140

По математика 1-ва част се чете само от лекции; по основи на управлението трябва да си купите учебника на доц. Иван Иванов от 106 стая; по стопанска история също трябва да си купите учебниците (те са 2 части) на проф. Кацаркова от 106 стая  :y:
Активен

Мъри

• Неактивен Неактивен

Благодаря за информацията, Kalina :bravo:

А някъде конспект дали може да се намери? В уеб-сайта на университета не намирам нищо.
« Последна редакция: 13.10.2008, 11:05:28 от Мъри »
Активен

kalina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 140

Мъри, нямам представа от къде можеш да намериш конспект. Освен да видиш в сайта кога имат приемно време и да вземеш от тях (ако си от пловдив де)  :wink:
Активен

MAC

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 54

Мъри,аз имам всички конспекти.Дай един e-mail и ще ти ги пратя!
Активен

Мъри

• Неактивен Неактивен

Благодаря предварително :)

email [маймунка] saita.eu
Активен

baby_girl

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3

MAC,аз също си търся конспекти.Ще съм много благодарна ако ми ги пратиш и на мен dani_ad17@abv.bg :-)
Активен

MAC

• Неактивен Неактивен

Ми,Мъри,въобще не ти разбирам e-maila...
Baby_girl-пращам ти ги
Активен

Мъри

• Неактивен Неактивен

email [редактирано - маймунка с цел анти-спам] saita.eu :)
« Последна редакция: 15.10.2008, 13:24:08 от Мъри »
Активен

MAC

• Неактивен Неактивен

Мъри,конспектите са изпратени.Sorry за забавянето,ама e-maila ти на направо кърти... :-)
Активен

Мъри

• Неактивен Неактивен

Мариела, благодаря, адски съм благодарен. Обещавам реванш :)
Активен