argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Изисквания за допускане на изпит по Икономика на Труда  (Прочетена 1293 пъти)

mladoto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Понеже май сме доста работещите хора, които не могат да посещават редовно занятия, имам молба: явих се на изпит по Икон. на Труда, ама нямам оценка, явно някакъв реферат трябва да се предаде. Сега има дата за поправка, но понеже преподаватели и асистенти са неоткриваеми моля за помощ. Каква е темата на този реферат, че да го взимам този изпит. Благодаря.
 За безхаберието на ръководството не ми се коментира. Вместо да си улесняват чрез е-технологиите, всеки си кара, както, когато са учили нашите родители. Въпрос към ИТ-толкова ли е трудно да се направят лични уеб страници на преподавателите, където да има по актуална информация и поне някакъв начин за свръзка (намек: е-поща). Да не говорим, колко по удобно ще е да си качват лекциите на същите страници. И по бърза актуализация на оценките. Не да ходя и да чакам по 2 часа при инспекторката, защото няма работеща система за проверка на оценките онлайн, както в УНСС например. А ние сме в най-престижният пловдивски университет.
Активен

desindra

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 44

Принципно имаше 2 основни неща за допускане до редовен изпит: реферат по книга от списък и курсова работа по тема от сферата на ик-ка на труда ( по-надолу във форума има тема точно за тях). обаче не съм сигурна дали са условие за допускане до поправка и ликвидация

http://pu-fisn-le-hrm.hit.bg

това е линк за сайта на доц.д-р Мария Сотирова и ас.Атанас Владиков. там има техни координати, най-добре се свържи с тях за повече инфо. успех!
Активен
aide sys zdrave!

mladoto

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5

Мерси много, страшно ми помогна инфото.
Активен