Предполагам, че преподавателката е доц. Петрова. Таза издирваме курсовите работи, защото тя не умее да обясни какво иска от студентите. От цялата ни група няма един разбрал, когато човек реши все пак да я открие, попада в задънена улица - в приемното и време е неоткриваема, ако все пак я открие човек на мобилния и, казва, че била обяснявала на лекциите, но истината е, че говори доста неразбрано. Присъствах на всичките и лекции и това се оказа загубено време. Нямам усещането, че нещо съм научила, а за преподаване изобщо не може да се говори. Аз лично съм с много неприятно впечатление от доц. Петрова.
ако се оплакваш от шефката (доц.петрова-чомпалова)значи не ставаш за историчка. от моя курс имахме супер високи оценки на курсовите работи и по историография като цяло.още януари месец тя дава указания как се пишат курсовите работи с шаблони и препоръки.това, че не сте я разбрали си е ваш проблем.аз имам отлично оценена курсова за проф. петър ников, но се съмнявам, че ако предадете от предишни години тя няма да разбере. а само да ви кажа, че една курсова работа отнема доста по-малко време, отколкото научаването на нейните лекции, които при нас бяха около 140 ръкописни листа. все пак успех
Да, оплаквам се от начина, по който си излага изискванията. Да приемем, че аз за историк не ставам, защото не можах да отгатна изискванията и очакванията и, но как пък един не се намери такъв, който да има поне малко историческа заложба и да схване какво говори тази дама?!?! Имаше хора, които ги връщаше по 5-6 пъти. Имаше и такива, на които им каза, че ужасно са се изложили и им писа 6-ца, както и на тази работа, която прехвали и отдели 30 минути, в които ни разясняваше, че такава работа трябва да се сподели.... писа на момичето 3 или 4 (все пак мина време и не съм си направила труд да помня такива подробности, но не беше 6-ца в никакъв случай. Може някога да е била добър преподавател, може много хора да намират професионалните и умения за добри, но мнението ми е, че или се е изчерпала, или че очакванията ти не са кой знае какви. И пак казвам, нямам никакво усещане, че съм придобила знания от тази жена, въпреки че съм присъствала чинно на всяка нейна лекция, а аз отидох да уча, а не да пиша участие.
На изпита се теглят 2 въпроса. Тези 2 въпроса са на база лекциите и. Е, от това, което тя чете от жълтите листове, написани на пишеща машина, аз лично трудно успях да сформирам лекция. Идеята ми не е да оклеветя доброто име на доц. Петрова, казвам цялостното си впечатление за лекциите и подготовката за този изпит, които, за съжаление, са негативни.