Колеги, едно съобщение за групи С и Д: в сряда, 26.11. 2008, няма да имате часове по граматика и лексика при мен, Румяна Илиева.
Като имам пред себе си публикациите на колеги от курса, подозирам, че това съобщение ще предизвика известно покачване на настроението. Съвсем сериозно сега, колеги, вашето мнение има значение за мен. Ако някой от вас се е почуствал засегнат или огорчен от мои думи и действия, моля за извинение. Надявам се, че лошите впечатления от моята личност и вътрешни потребности, отношение и начин на преподаване, са съвсем малка и незначителна част от обшите ви впечтления за специалността Английска филология. По време на следването си ще срещнете значими с компетентността си преподаватели, а също и такива с неизчерпаем ентусиазъм и толерантност. Струва си да сте били техни студенти, както сами ще се уверите.
Отново за групи С и Д: предлагам да компенсираме часовете от сряда в четвъртък 13.30 часа 337 А с.з., ако желаете, разбира се. По ваша преценка и желание, можете да се присъедините и към групите на Веси Койнакова и Сашко Павлов. Моля колегите, които са прочели това съобщение, да известят останалите колеги от тези две групи.
С пожелания за успешна седмица и ведро настроение
Руми Илиева