argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 50   Надолу

Автор Тема: Английска Филология випуск 2012 г.  (Прочетена 182045 пъти)

Fanita4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 93
  • ELF
Re: I курс Английска Филология
« Отговор #420 -: 28.02.2009, 16:33:06 »

Колеги...вземете се стегнете малко. Темата е, за да си помагаме... като се питаме и си отговаряме на разни въпроси...главно свързани с ученето.. В последните 2 страници сигурно има не повече от 2 или 3 поста, свързани с горепосоченото.

П.П - Преди да бързате да изразите недоволство от отправената (да кажем) забележка и че не съм аз човекът, който трябва да я прави, искам да кажа, че го правя с добри чувства, а не с цел да се правя на важна/или нещо подобно/. Но сред толкова ненужни неща трудно някой би намерил това, което търси като информация.

Хубава вечер!  :-)

Колеги, напълно права е Веси. Не че не се държа за корема от смях след постове като тези от последните 2 страници, но наистина нека си спомним в какъв шах се чувствахме (чувствахТЕ) през септември и началото на октомври, та се четеше под лупа всяко изречение някога някъде написано за тази специалност. Преди няма и 2 седмици написах по един друг повод, че ПОНЯКОГА е добре да съчетаваме убиването на време с полезна информация...е да, ама ако темата продължи да съдържа цели страници само с първто, боя се, че ще ни я махнат. И ще са прави. Не го пожелавам, нито ви се карам, че пускате вицове и шеги, а че прекаляваме! Дано наистина има ефект, че преместиха темата на Тошо в публичния чат. Иначе е готина, одобрявам.  :-)

П.П. Това, че вече не е септември и октомври, нека не ни прави толкова ''важни и големи'', че следващите първокурсници да четат (само) вицове докато се чудят дали тази английска филология се яде или пие.
« Последна редакция: 28.02.2009, 16:41:28 от Fanita4 »
Активен
Success is getting what you want, happiness is wanting what you get!

Fanita4

• Неактивен Неактивен
  • ELF
« Отговор #421 -: 28.02.2009, 17:27:21 »

...Та кажете сега, за след 1 седмица ли ни е при Дженкинс есето, в което трябва да сравняваме хора от нашия живот? Нали 2-3 страници трябва да е? Ако някой е започнал или възнамерява да го пише, нека сподели някаква идея, аз също ще споделя...в близките дни, че все още не ми е съвсем ясна идеята.  :#6:
Активен

Andon Semerdzhiev

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 71
« Отговор #422 -: 28.02.2009, 19:45:56 »

:#7: Каква е разликата между жената и мъжа? Жената от ху`й не ще умре, по-щастлива ще е, а мъжът може и да стане и да не стане, затова си пазя хладилника и аз, мръвките са добра храна. :sun:
Активен

valentinov

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 57
  • Mилионер
« Отговор #423 -: 28.02.2009, 23:17:43 »

оох един спря , друг почна ,Андоне , постовете ти съдържат нецензурно съдържание ! ограничавай се малко !

ПС. абе някой може ли да каже кви са тея глупости с тоя рейтинг , не че ми пука от някви минуси и плюсове ,ама кой ги дава ? леко тъпо е измислен тоя форум като цяло  :wink: oops сега ще получа още едно минусче :-D
« Последна редакция: 28.02.2009, 23:21:51 от valentinov »
Активен
на куц вол , нивата му крива ....powered by PU

aiur

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
« Отговор #424 -: 01.03.2009, 06:02:53 »

Сега Пoнеделник и Вторник ще учиме ли(2ри и 3ти Март)?
Активен

Fanita4

• Неактивен Неактивен
  • ELF
« Отговор #425 -: 01.03.2009, 12:21:24 »

Не, сега понеделник и вторник не учим, отиваме направо в сряда за Лексика и Граматика. А при Дженкинс, Хейс и прочее домашните ни са за следващата седмица, та затова питам по-отдалече дали някой има идеи какво да пише.

Ч е с т и т а  Б а б а  М а р т а !!!  :sun: :hug:
« Последна редакция: 01.03.2009, 12:23:19 от Fanita4 »
Активен

YaNnA

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 31
  • Everything is possible!
« Отговор #426 -: 01.03.2009, 12:40:21 »

Честита Баба Марта на всички! :sun:
Активен

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 307
  • Seek 'n' Strike
« Отговор #427 -: 03.03.2009, 10:30:23 »

Днес останах изумен... отивам в магазина, взимам каквото ще взимам и като си тръгвам викам на касиерката " Честит празник " и тя седи и ме гледа като теле в железница и вика " Къв празник? " Аз се хванах за главата и излезнах. От тогава ме мъчи мисълта "Какъв човек трябва да си да не знаеш какво е 3ти март? "
И по този повод реших да добавя малко информация ако някой случайно не е много на ясно какво е станало на тази дата преди 131 години.

Цитат
Освобождението на България в българската историография обикновено се нарича създаването на Третата българска държава в резултат на Руско-турската война (1877–1878). Възстановяването на българската държава се предвижда от Санстефанския мирен договор от 1878 г. и Берлинския договор от 1878 г. и е реализирано с установяването на институциите на Княжество България и Източна Румелия малко след това.

Новосъздаденото Княжество България е зависима от Османската империя автономна държава, васално и трибутарно (плащащо данък) княжество със свое народно правителство и войска. Източна Румелия е област в рамките на Империята, ползваща се с широка автономия, включително собствен парламент, правителство и въоръжени сили. Двете български области са обединени със Съединението на България от 1885 г., официално под формата на лична уния, като България получава официално политическата си независимост едва през 1908 г.
Освобождението на България се чества у нас на 3 март всяка година. Това е и датата, на която се подписва Санстефанският мирен договор.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ !

http://www.youtube.com/watch?v=kCJijutR2Do
Активен

valentinov

• Неактивен Неактивен
  • Mилионер
« Отговор #428 -: 03.03.2009, 12:31:55 »

"И турците тръпнат,друг път не видели в едно да се бият и живи , и умрели..."
БЪЛГАРИЯ над всичко !!!
Активен

aiur

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
« Отговор #429 -: 03.03.2009, 16:01:32 »

Честит празник на всички Българи!

И искам да помоля колегите който имат лексика и граматика при Р.Илиева да споделят каква е домшната за утре ако има такава плс
Активен

Fanita4

• Неактивен Неактивен
  • ELF
« Отговор #430 -: 03.03.2009, 17:51:24 »

Честит 3-ти март, колеги!

Р. Илиева последния път я нямаше, така че Павлов и Койнакова ни разделиха на 2 групи и започнахме 5 Unit. Дадоха за домашно на 66 и 67 стр. упражненито, което е с текстове 1, 2 и 3 + F на 68 и Structure на 70. Предполагам, че Илиева ще пита точно за тези неща като домашно. Дано утре най-после ни върнат контролните.  :-)
Активен

Lady_in_Black

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 173
  • Just keep on laughing!
« Отговор #431 -: 04.03.2009, 12:19:27 »

Върнаха ли контролните, колеги?
Активен
Стреми се към звездите! Може и да не ги достигнеш, но ще се научиш да летиш!

valentinov

• Неактивен Неактивен
  • Mилионер
« Отговор #432 -: 04.03.2009, 14:51:13 »

дам днес ги върнаха , общо взето е зле работата няма 6-ици само двама имат 5 (няма да кажа кои са :-D ) иначе аз съм горе долу доволен на 4 :P
Активен

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Seek 'n' Strike
« Отговор #433 -: 06.03.2009, 22:10:57 »

На който му е скучно да напише 123...

До Какво Води Чалгата
http://vbox7.com/play:2b4f786a
« Последна редакция: 06.03.2009, 22:44:03 от BlackGuardian »
Активен

isi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 147
« Отговор #434 -: 07.03.2009, 12:03:00 »

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН , Тошка ! :sun: :hug: :beer: :drunk:
Активен

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Seek 'n' Strike
« Отговор #435 -: 08.03.2009, 11:52:31 »

Мерси Душка  :hug: :sun: :beer:
Активен

LADY DI

• Неактивен Неактивен
« Отговор #436 -: 08.03.2009, 13:02:13 »

Честит празник,колежки :hug: :-) желая ви весело изкраване на празника и една вечер,изпълнена с много усмивки и емоции :-)
Активен

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Seek 'n' Strike
« Отговор #437 -: 08.03.2009, 15:49:54 »

Някой напоследък се е зарибил и блъска на всички в темата минуси на поразия  :-X
Активен

elinka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
« Отговор #438 -: 08.03.2009, 16:53:08 »

Колеги,който е бил на факултатива при Павлов и на упражненията при Пенева,нека напише какво имаме за домашна  :-)
Активен

Fanita4

• Неактивен Неактивен
  • ELF
« Отговор #439 -: 08.03.2009, 18:26:03 »

Честит 8-ми март, колежки! :) Да сме все така готини, а мъжете все повече да ни слушат!   :makeup:

При Павлов домашните за избираемата се намират на 34-та и на 103-та стр. от жълтия XL. Също оттам при Пенева имаме текста Anne Of Green Gables на стр. 10...за Роуланд мисля, че не се налага да казвам колко е важно за в обозримо бъдеще да се присъства с написани домашни (писах в пощата ни по-подробно за това).

Красива и незабравима вечер, дами и джентълмени!  :wink:
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 50   Нагоре