argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Страници: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 50   Надолу

Автор Тема: Английска Филология випуск 2012 г.  (Прочетена 177852 пъти)

Mr. Brightside

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 121
  • Безделник
Re: Английска Филология випуск 2012 г.
« Отговор #720 -: 19.07.2009, 01:32:37 »

OMG O_O
Като почнахме, ти ме водеше 19:1.
Никой не очакваше да продължим повече от 5 минути.
И ме би за една бройка ;)
Активен
Защо си губиш времето да четеш това?

Fanita4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 93
  • ELF
« Отговор #721 -: 19.07.2009, 02:59:34 »

:-) Само едно уточнение, колеги: Това ъпдейтване на ''нашата си тема'' го дължим изцяло на Антония, модератор, която се отзова на моята-нашата молба преди няколко дни, с която поисках, но не знаех дали въобще е възможно, да се промени само заглавие на тема...Благодарим от сърце!  :bow: И така - това сме си ние тук - АФ випуск 2012!  :-) Ами да сме живи и здрави всички, което е най-важно; честит ни бъдещ II курс и да си казваме заедно така още 2 пъти!  :wink: Иначе да не забравяме и важната молитва за споука, берекет и благослов на всички, с които ще се видим септември  :hihi: , а след това - на есен с песен!  :#7:
« Последна редакция: 19.07.2009, 03:01:31 от Fanita4 »
Активен
Success is getting what you want, happiness is wanting what you get!

LADY DI

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 57
« Отговор #722 -: 19.07.2009, 22:56:14 »

A дано Фанита :-) :hug:
Активен

B_a_r_b_i_E

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
  • BICH without "T" for fun ;]
« Отговор #723 -: 21.07.2009, 01:07:44 »

Иеее, минахме във втори курс... хехехееййй
Активен
hug me till no end

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 307
  • Seek 'n' Strike
« Отговор #724 -: 21.07.2009, 17:33:02 »

Говори в първо лице единствено число :)
Активен

B_a_r_b_i_E

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7
  • BICH without "T" for fun ;]
« Отговор #725 -: 22.07.2009, 18:48:34 »

Що, ти не мина ли...
Активен
hug me till no end

isi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 147
« Отговор #726 -: 22.07.2009, 20:45:41 »

Говори в първо лице единствено число :)
минаваш ни са прай  :-D :hug:
Активен

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Seek 'n' Strike
Re:Английска Филология випуск 2012 г.
« Отговор #727 -: 08.08.2009, 22:54:31 »

My job is so fucking unbelievable. I'll try to sum it up by first telling you about the folks I work with:

First, there is this supermodel wannabe chick. Yeah, okay, she is pretty hot, but damn is she completely useless.
The girl is constantly fixing her hair or putting on make-up.
She is extremely self-centred and has never once considered the needs or wants of anyone but herself.
She is as dumb as a box of rocks, and I still find it surprising that she has enough brain power to continue to breathe.

The next chick is completely the opposite. She might even be one of the smartest people on the planet.
Her career opportunities are endless, and yet she is here with us. She is a zero on a scale of 1 to 10.
I'm not sure she even showers, much less shaves her "womanly" parts.
I think she might be a lesbian, because every time we drive by the hardware store she moans like a cat in heat.

But the jewel of the crowd has got to be the fucking stoner. And this guy is more than just your average pothead.
In fact, he is baked before he comes to work, during work, and I'm sure after work.
He probably hasn't been sober any time in the last ten years, and he's only 22.
He dresses like a beatnik throwback from the 1960's, and to make things worse, he brings his big fucking dog to work.
Every fucking day I have to look at this huge Great Dane walk around half-stoned from the second-hand smoke.
Hell, sometimes I even think it's trying to talk with its constant bellowing.
Also, both of them are constantly hungry, requiring multiple stops to McDonald's and Burger King, every single fucking day.

Anyway, I drive these fucktards around in my van and we solve mysteries and shit.
Активен

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Seek 'n' Strike
« Отговор #728 -: 10.08.2009, 01:35:52 »

A married man was having an affair with his secretary.

One day, their passions overcame them and they took off for her house, where they made passionate love all afternoon. Exhausted from the wild sex, they fell asleep, awakening around 8pm. As the man threw on his clothes, he told the woman to take his shoes outside and rub them through the grass and dirt. Mystified, she nonetheless complied. He slipped into his shoes and drove home.

"Where have you been?" demanded his wife when he entered the house.

"Darling, I can't lie to you. I've been having an affair with my secretary and we've been having sex all afternoon. I fell asleep and didn't wake up until eight o'clock."

The wife glanced down at his shoes and said, "You lying bastard! You've been playing golf!"
Активен

Mr. Brightside

• Неактивен Неактивен
  • Безделник
« Отговор #729 -: 11.08.2009, 20:40:48 »

Активен

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Seek 'n' Strike
« Отговор #730 -: 13.08.2009, 10:17:25 »

Бях щастлив. С приятелката ми излизахме година и решихме да се сгодим .

Родителите ми ни подкрепяха по всякакъв начин , приятелите ми ме окуражаваха ,а приятелката ми? Тя сякаш сънуваше !Имаше само едно нещо което ме притесняваше, много даже, и това нещо беше малката и сестра . Бъдещата ми сестра по семейство беше на 20 години , къса мини пола и срязано потниче .Тя непрекъснато се въртеше около мен и многократно успях да се насладя на бельото и .Почнах да се замислям. Не правеше така ако имаше други наоколо . Един ден малката сестричка ми се обади и ме помоли да дойда да проверя сватбените покани . Беше сама когато пристигнах. Прошепна ми че скоро ще съм женен а има чувства и желания към мен които не може да преодолее а всъщност и не иска . Каза ми че иска да прави любов с мен поне веднъж преди да се обвържа със сестра и. В пълен шок не можех да кажа и дума .Каза ми "Отивам горе в стаята си, ако искаш да продължим просто ела и ме вземи" Бях зашеметен .

Замръзнал в шок я гледах как се качва по стълбите . Когато стигна горе свали прашките си и ги хвърли при мен. Постоях така за малко обърнах се и излязох през входната врата. Отправих се бързо към колата си. Бащата на бъдещата ми жена ме чакаше там. Със сълзи в очите той ме прегърна и каза "Много сме щастливи че премина малкия ни тест. Не може и да искаме по добър мъж за дъщеря ни. Добре дошъл в семейството "

Изтръпнал стоях и не можех да реагирам, една единствена мисъл трескаво се въртеше в ума ми: "Добре че оставих презервативите в колата"
Активен

VeSseLina

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 87
  • АФ
« Отговор #731 -: 13.08.2009, 10:35:25 »

Привет, колеги! :)
Някой случайно да има информация за датите за поправки?
Активен
Just smile!

Hrisi90

• Неактивен Неактивен
« Отговор #732 -: 13.08.2009, 11:25:13 »

Извинете,че се меся в хубавата ви тема тъй като видях,че не искате кандидат-студенти да ви я цапат , но никой друг от тази специалност неми отговаря където и да било..Исках да попитам някой може ли да ми каже колко точно от предметите ми ще са преподавани на английски и кога започва учебната година за мен.. пишело го в някаква програма, която така и не намерих.. Благодаря!
Активен
Английска Филология

elinka

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
« Отговор #733 -: 13.08.2009, 12:52:46 »

Спокойно я цапай....и без тва е запустяла яко  :-D Та на въпроса ти-ако не се лъжа Странознание ще имаш първия семестър на английски,а за втория вече има факултативи и избирателни,които също са на английски,ама няма за къде да бързаш :) Иначе четох някъде,че на 28 септември май е откриването на новата учебна година...това е,което мога аз да ти кажа,дано съм била полезна :)
А,Веси,за поправките-не трябва ли да се обадиш на инспекторката най-добре ?
Активен

Lady_in_Black

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 173
  • Just keep on laughing!
« Отговор #734 -: 13.08.2009, 17:01:05 »

Първата година имаш освен странознание на Великобритания на английски, редовните за всяка година лексика, граматика, два превода и писмени упражнения. Вече за избираемите и факултативите, ако не се лъжа имаш избор между български и английски, ама английските дават повече кредити!
ПС: Колеги, някой от вас мисли ли септември да се явява на латински??
Активен
Стреми се към звездите! Може и да не ги достигнеш, но ще се научиш да летиш!

aiur

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
« Отговор #735 -: 14.08.2009, 02:45:26 »

ПС: Колеги, някой от вас мисли ли септември да се явява на латински??

Дам,Септември месец 2012г.
Ама то тогава нали и света свършва,та за съжаление изпита по латински ще остане невзет :roll:
Активен

Hrisi90

• Неактивен Неактивен
« Отговор #736 -: 14.08.2009, 18:30:12 »

Благодаря ви за отговорите от днес вече съм ви колежка.. :)
Активен
Английска Филология

Mr. Brightside

• Неактивен Неактивен
  • Безделник
« Отговор #737 -: 14.08.2009, 18:51:00 »

Честито на печелившите   :D
Активен

Mr. Brightside

• Неактивен Неактивен
  • Безделник
Активен

BlackGuardian

• Модератор
  • Неактивен Неактивен
  • Seek 'n' Strike
« Отговор #739 -: 15.08.2009, 10:45:02 »

Фани тва честито на печелившите, семестъра е станал 220лв...

(Другата седмица почваме да цъкаме с 5лв вход, трябва да ги избия тея пари от някъде ;) )
Активен
Страници: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 50   Нагоре