argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Руски партита  (Прочетена 1902 пъти)

Sienna

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2
Руски партита
« -: 16.09.2008, 22:15:28 »

за любителите на руската музика и изучаващите руски език - миналата година ходих на страхотни руски партита в клуб "Гепи" и разбрах, че още си вървят! незнам вие на какво мнение сте, но аз лично много лесно уча език с музика, а като има и купон - какво повече може да иска човек! мисля, че подобни партита, ще са едно доста добро извънуниверситетско занимание! доколкото разбрах се провеждат през седмица в сряда! аз лично си умрях от кеф - цяла вечер само руски парчета, ама каквито ви дойдат на ум, и то в бар, и то в центъра на Пловдив! толкова съм възхитена, че препоръчвам на всеки!  :roll:

Поздрави!
Активен

Crystal

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 322
Re: Руски партита
« Отговор #1 -: 16.09.2008, 23:26:48 »

:y: Съчетаването на полезното с приятното е най-добрият начин за учене(на каквото и да е) :rock:
Активен

Рошла

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #2 -: 21.09.2008, 15:39:40 »

Колеги и колежки...Абе девойки сте все тука,тази годена съм 1-ви курс  руска е английска филология и...Абе малко ми е забавно маий сам човекът курс,но друга тема.Та руский запой беше темата на партитата в Гепи,наистина е много готино.Напълно подкрепям,че полезното с приятното е най-доброто! :mmm: :evil: :haha: :beer: :bow:
Активен

timati

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16
« Отговор #3 -: 28.09.2008, 23:12:13 »

аз ся съм 1ва година руски и английски....както и да е това с паритата не е лошо ама ся зависи какво пускат.Предпочитам нещо по-ново(ако пък ако е на тимати...супер поне за мен...едва ли някой го е чувал ама карай...е*и му меча :-D)
« Последна редакция: 28.09.2008, 23:14:20 от timati »
Активен

rusfil_m

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
« Отговор #4 -: 03.11.2008, 20:10:35 »

да бе колежке,ама нали се сещаш,че много е трудно да накараш някой от курса си да отидете на дискотека,вече съм трети курс,а сме се събирали само веднъж :hihi: ,така че ще трябва да ни организираш от форума и да ходим заедно :beer: :beer: :beer:
Активен

FlexFit

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 124
« Отговор #5 -: 04.11.2008, 11:41:02 »

Дайте направо да се събираме всички потоци русисти задочни и редовни и да избухваме на някое руско парти :) колко му е  :-P
« Последна редакция: 04.11.2008, 15:40:43 от MISSTY »
Активен

rusfil_m

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
« Отговор #6 -: 07.11.2008, 17:06:43 »

да ама ще има :"ама сега не могааа",...."ама днес ме боли главатаааа","ама тая седмица татко ми даде по-малко париии"  :-D :-D :-D :-D :-D
Активен

timati

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16
« Отговор #7 -: 16.11.2008, 19:39:43 »

еми ай тази сряда дет идва да се опитаме да се съберем...или поне някои хора...аз лично сиг ще ходя
Активен