argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Промоции 2008 и музикални видеоклипове  (Прочетена 2298 пъти)

Tosh

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 249
  • Filmmaker
    • Изследванията на Тодор Арнаудов

Вече знае ли се кога ще са промоциите тази година, една или две?
Или да си чакам писмото... :)

Нямам търпение, а и вчера измислих един музикален видеоклип, който би могъл да се заснема на купона.

В ролите ще са:

- Водеща танцьорка.
- Бригадирът.
,
който преминава през разтърсваща метаморфоза.
- Хубавец и/или мъжага. :)
- Може би: две поддържащи танцьорки, приятелки на водещата.
- Други танцуващи хора.

Ако се снима, вероятно ще е към края на купона след Промоцията, след като денсингът се е поразчистил.

Та търся девойки, които обичат да танцуват, и един пич.

Парчето е "You can dance" - Dj Remo feat. Pearline. Простичко в музикално отношение, но живо, и пасва идеално на сценария, виждам целия клип като си го пусна

YOU CAN DANCE

реж. Тош

Самотно момиче на маса,  гледа унило приятелките си, които танцуват.
Иска да танцува с някого.

Самотен младеж. (Или младеж на маса с други, който обаче страни от тях.). Заглежда момичето.
На заден план Бригадирът танцува непохватно и смешно.

Приятелките на момичето се смеят и го сочат с пръст. Хубавецът също го вижда и се присмива.

По едно време момичето става и започват да танцува, но плахо.
Младежът също става и отива при нея. Двамата танцуват заедно известно време, но момичето се оглежда.

Погледът й среща погледа на Бригадира. Двамата се втренчват един в друг за кратко. Бригадирът захвърля шапката с движение на главата, смъква мантата много рязко, и започва да танцува диво.

Девойките зяпват. Хубавецът се ококорва.

Момичето се усмихва широко, и се присъединява към Бригадира и лудите танци. Двамата танцуват така до края на песента, а покрай тях - двете приятелки на момичето.

През това време Хубавецът си сяда на масата и отпива нервно; смачква една чаша.

Накрая Бригадирът и момичето се хващат за ръце, обръщат се към камерата и намигат.

КРАЙ

:bow:

В ролята на развихрилия се Бригадир може да се включи и някой брейкър, ако се намери такъв... :)
Активен
Творчество и изследвания:
http://twenkid.com
http://artificial-mind.blogspot.com

tedinka

• Гост
Re: Промоции 2008 и музикални видеоклипове
« Отговор #1 -: 23.10.2008, 21:34:39 »

много интересно ми звучи, подкрепям идеята  :y:
Активен

А. Петров

• Адвокат
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 627
  • Юридически факултет
« Отговор #2 -: 23.10.2008, 22:22:24 »

...а на мен ми звучи като несбъдната мечта на някой. То и в романите има нещо такова - на безсилните автори не им остава друго освен да "убиват" героите, които не им харесват в реалния живот.
Тош, моите уважения, но такъв сюжет много би подхождал за някоя соцрекламка, осмиваща "омразния капиталистически хубавец" който си кара кабриото, ама нека му  :-D не може да танцува и губи девойката (а тя е цялата в червено, нали :-D). Няма ли да е много "плитко" да противопоставяш Хубавец срещу Бригадир, красота срещу трудолюбие? Мислиш, че това са несъвместими неща така ли? Толкова ли искаш Хубавеца да остане "валат", а на тоя, дето си танцува с мантичката на дансинга - и трите девойки? Дай да не се залъгваме, а?
« Последна редакция: 23.10.2008, 23:02:39 от D R A F T E R »
Активен
...the WISH is father to the thought !!!

Tosh

• Неактивен Неактивен
  • Filmmaker
« Отговор #3 -: 25.10.2008, 19:49:05 »

...а на мен ми звучи като несбъдната мечта на някой. То и в романите има нещо такова - на безсилните автори не им остава друго освен да "убиват" героите, които не им харесват в реалния живот.
Тош, моите уважения, но такъв сюжет много би подхождал за някоя соцрекламка, осмиваща "омразния капиталистически хубавец" който си кара кабриото, ама нека му  :-D не може да танцува и губи девойката (а тя е цялата в червено, нали :-D). Няма ли да е много "плитко" да противопоставяш Хубавец срещу Бригадир, красота срещу трудолюбие? Мислиш, че това са несъвместими неща така ли? Толкова ли искаш Хубавеца да остане "валат", а на тоя, дето си танцува с мантичката на дансинга - и трите девойки? Дай да не се залъгваме, а?

Ако някога съм те обидил, пич, извинявай. :wink:

Естествено че е несбъдната, не е снимана още. :)

Няма да те уча как се правят комедии и интересни истории, сам си си сложиш красноречив ник. :)
К'ви пропаганди, за кви красоти, съвместимости и простотии говориш...

Това е просто подходяща визуализация на песен, която не си слушал, с герой с индивидуалност, която не познаваш, и история - която тълкуваш прекалено обобщено, вероятно заради горното.
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #4 -: 27.10.2008, 12:58:27 »

Тош, на купона ще е сумрачно, ако е пак в мазето! Няма да стане нищо от клипа с обикновена камера или фотоапарат...

Имаш ли видеокамера с прожектор професионална подръка? Май в ПУ във ВидеоЦентъра имат такава, но не знам какъв е редът да се използва и дали е безплатно?
Активен

Иван Енев

• Гост
« Отговор #5 -: 27.10.2008, 15:53:38 »

Toш, не ставаш  за сценарист.
Активен

Tosh

• Неактивен Неактивен
  • Filmmaker
« Отговор #6 -: 27.10.2008, 20:44:07 »

@Sharky: Мракът е е част от атмосферата (дискотека), и не е нужен професионаелн прожектор, а каъвто и да е + желание. Клипът би бил най-вече за кефа на тези, които се кефят да се вживяват и да танцуват. :) Няма да ходим в МТВ - забавлението е гарантирано, ако ще образът да е ужасно шумен - насилствено изсветлен и т.н.

@Иван: А ти не ставаш за информатик... :-D

ПП. Разбрах, в този форум няма актьори. :yawn:

:yawn:
Лека нощ
Активен

Светослав Енков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1864
    • Shark's Home Page
« Отговор #7 -: 27.10.2008, 23:38:13 »

Ти и на забележката, че трябва прожектор ли се сърдиш? Просто те попитах как ще се реши този проблем, защото съм се нагледал на НЕГРИ КРАДАТ ВЪГЛИЩА В ТЪМНА НОЩ!

Актьори във форума има, няма сценаристи и режисьори...

Абе, просто докарай една камера и снимай клипа на купона, не разчитай на официалния форум на ФМИ!
« Последна редакция: 28.10.2008, 09:57:51 от Светослав Енков »
Активен

Иван Енев

• Гост
« Отговор #8 -: 28.10.2008, 18:22:03 »

Моето момче, като те критикуват, по-добре е понякога да наведеш глава и да замълчиш.
Активен

Tosh

• Неактивен Неактивен
  • Filmmaker
« Отговор #9 -: 28.10.2008, 23:49:08 »

@Sharky: Прав си, извинявай. То друго не остава. :)

@Иван: Господине, мисля че това вие да критикувате творческите ми способности, е все едно аз да критикувам способностите ви да работите с не знам си кой фреймуърк за Джава-не-знам-си-какво. :? Моят коментар по ваш адрес искаше да покаже колко нелепо и смешно е това.  :yawn: Вършете си работата, ако обичате.

С Уважение
Активен

Иван Енев

• Гост
« Отговор #10 -: 29.10.2008, 21:45:58 »

Ти да не си завършил НАТФИЗ, че го раздаваш толкова едър? Така си и мислех. Хората ти казаха - скапан сценарий. И не намирам нищо нелепо в това да го потвърдя, защото се вижда и с невъоръжено око.
Активен

Tosh

• Неактивен Неактивен
  • Filmmaker
« Отговор #11 -: 31.10.2008, 20:32:14 »

О, господине, още сте тук... Вие как стоите буден? Аз съм заспал от скука, като говорех с вас...  :yawn:

Щом настоявате - не съм завършил нито Психология, нито Филология, но с удоволствие ще ви изнеса лекция по Психология и Стилистика...  :roll:

- Вие не коментирахте сценария, а мен. :) "Ти не ставаш за нещо, за което си мислиш, че ставаш. Аз искам да те унижа!". Отправихте лична нападка, подсилена с фамилиарното лично обръщание, имащо за цел да демонстрира че уж ме познавате.

Кога сте опознали творчеството ми, че да направите такова смело заключение? От позицията на какъв смятате, че може да заключите глобално за материя, която открито ненавиждате? Да не сте завършили НАТФИЗ? или Филология?

Така си и знаех. Вие не можете да погледнете света от гледната точка на другия, да изпитвате емпатия и да участвате в ролеви игри.  Какъв ти НАТФИЗ, вие във форум не можете да играете...  :bravo:

Доказателство - многократно сте демонстрирали своята неприязън към артистичността и ролевите игри във форума. Помним как хората се вживяваха в "Манифеста на СИВ" и Съвета за информатическа взаимопомощ, а един темерут коментираше: "Какви са тия тъпотии???".  Знаем също, че според вас е недопустимо човек от ФМИ да говори или да се занимава с нещо различно от "фреймуъркове" и пр.  Какви литературни конкурси? Какви ролеви игри? Само задачи по информатика!!!

Който пише - да следва филология. Който иска да прави филми - да ходи в НАТФИЗ!  Всичко трябва да е капсулирано и построено в стройна йерархия спрямо правилата за качествен ОО код! Нали?! :yawn:

Защо? :) Защото вие сте такъв ли? :roll:

Да ви кажа, когато не си завършил нещо и го правиш, тези които са го завършили те уважават повече. :roll:

...

Беше ми приятно.

ПП. Иване, ставаш за темерут и трол! Очеивдно е - погледни си рейтинга.
« Последна редакция: 31.10.2008, 20:38:36 от Tosh »
Активен

Иван Енев

• Гост
« Отговор #12 -: 03.11.2008, 10:06:07 »

След това велико мнение, всякакви по-нататъшни коментари са излишни.
Активен