argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: фирмата AIGER  (Прочетена 2625 пъти)

dddimmmi

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 49
фирмата AIGER
« -: 21.10.2008, 14:02:41 »

Който знае нещо за фирмата или е работил там ,ходил на интервю , уволняван е от там да пише  :-)
Активен

Xcept

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
Re: фирмата AIGER
« Отговор #1 -: 21.10.2008, 14:43:04 »

Който знае нещо за фирмата или е работил там ,ходил на интервю , уволняван е от там да пише  :-)
Защо,нещо се базикат с хората ли  :-D
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!
« Отговор #2 -: 21.10.2008, 16:07:05 »

Ами мога само да Ви кажа, че трябва да се презапасите със спокойствие и енергия защото се правят по 3 интервюта с различни хора и различни въпроси, тестове и задачи за домашна работа.

Знам, че звучи налудничево но е така.

Изискват толкова много неща, че на човек му идва на акъла, че може да го пращат в космоса.
Просто а и Човешките им ресурси са с такова голямо самочувствие, което блесва така хубаво след двете срещи, че ти се преисква да си смените местата.
Иначе обещават хубави доходи и работни условия.
Активен

Eng IDI

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1
« Отговор #3 -: 07.04.2009, 10:17:32 »

Въобще не съм съгласен за хубавите доходи.
Не може един барман, било той и в заведение което не е на главната, да взима минимум 500 лв.
А тези прехвалени "Айгерци" да имат големи изисквания при подбора на конструктори и да дават също 500 лв. Това е подигравка със знанията и уменията на хората. Абе то за това е на тва диридже БГ.
Активен

hariti

• Гост
« Отговор #4 -: 07.04.2009, 12:36:55 »

Не може един барман, било той и в заведение което не е на главната, да взима минимум 500 лв.
А тези прехвалени "Айгерци" да имат големи изисквания при подбора на конструктори и да дават също 500 лв. Това е подигравка със знанията и уменията на хората. Абе то за това е на тва диридже БГ.
:bravo:  :y:  Много уважавам хората които си ценят труда.
Активен

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 189
    • Направи нужното.... не бъди послушен !!!
« Отговор #5 -: 01.05.2009, 15:19:24 »

Ами тогава да станем всички бармани и  обслужващ персонал а ????
Някои колеги се обидиха и с право!

Не смятам, че  не е нормално да работиш по 12 часа на ден като барман (особенно нощния труд) и да не взимаш прилична заплата.

Нали го знаеш вица за секретарката и за инженера.....
Активен

Sick_of_shit

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 5
« Отговор #6 -: 21.05.2009, 16:30:36 »

:bravo:  :y:  Много уважавам хората които си ценят труда.

И аз много ги уважавам.  :-) А най-много уважавам себе си без работа, без пари, с празен хладилник, с мизерстващо семейство, защото, видиш ли, в Пловдив заплатите принципно са високи... и МОЖЕШ да си позволиш да си цениш труда. Особено ако си жена. ;-) No offence, братле.

А по темата... кандидатствах при тях за стажантска програма, изглеждаха много мили и предразполагащи, също и привидно очаровани от компетенциите ми. Но... след 2 седмици получих отказ по имейла. Все още ми е чудно защо.
« Последна редакция: 21.05.2009, 16:35:44 от Sick_of_shit »
Активен
Try walking in my shoes..