argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Търся спешно!!!  (Прочетена 1277 пъти)

timati

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 16
Търся спешно!!!
« -: 23.10.2008, 22:56:06 »

Търся си от 3 седмици учебник по английски Proficiency Master Class(sry ако първата дума има правопусна грешка :-P :-P).Ще ми трябват около 17бр.Моля пишете ако някой продава втора ръка може и да не са 17 на веднъж :wink: :wink: are molq wi se nqkoj ot Anglijska filologiq dajte nqkolko brojki de :s: :s:
« Последна редакция: 27.10.2008, 22:37:44 от timati »
Активен

VeSSi4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
Re: Търся спешно!!!
« Отговор #1 -: 25.10.2008, 11:48:09 »

Здравей! Мисля, че ще мога да ти намеря няколко бройки от учебника. В понеделник ще говоря с колегите да мога да ти кажа колко точно и на каква цена.  :-) Ще ти пиша един е-майл да се уговорим. До скоро.
Активен

timati

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 26.10.2008, 10:55:23 »

ми ок аз ще чакам мерси редварително :bow: май ще трябват 15-16 бр щот един или двама май са си зели вече :? :? все пак виж около 16 да са ако може не повече :wink: :wink:
Активен

VeSSi4

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
« Отговор #3 -: 26.10.2008, 14:23:27 »

Ако ти преподава Арабян, учебникът би трябвало да се казва Advanced Masterclass на Оксфорд. Поне на нас такъв ни искаше като ни подхвана в първи курс.  Естествено можеш да се досетиш, че не много хора се сдобиха с такъв учебник и някои си го снимаха, за да го ползват поне в къщи, защото доколкото си спомням не можеше да ползваме копия в час. Та засега открих 4 оригинала.. до 16 се съмнявам да ги докарам. Ако ти дотрябвам нещо можеш да ме търсиш по програмата на Руски и английски ез. 3-ти курс - Веселина .  8-)
Активен

timati

• Неактивен Неактивен
« Отговор #4 -: 26.10.2008, 17:05:03 »

мииии нас ни взе Арабян...тъ за нейния час е :wink: :wink: ми колкото толкова само да се надяваме че е този който трябва.Ще съм мн благодарен...то и на нас иначе не разрешава копия в час ама ще видим :wink: :wink: :wink: ай в понеделник ще чакам или да пишеш отг за цена и бройка да знам поне,или да пратиш email...а иначе чак в понеделник ще ,ога да ти кажа да ли е този,ама щом сте били при нея би трябвало да е той :-D :-D :-D
Активен