argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Сертификационна програма “Управление на Европейски проекти”  (Прочетена 1825 пъти)

petya_tancheva

  • Модератор
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 84

Сертификационна програма “Управление на Европейски проекти”

Център за Европейски Програми на Американския Университет в България
има удоволствието да представи на Вашето внимание десетото поред издание на
Сертификационната програма  “Управление на Европейски проекти”, която ще се проведе в периода

24 януари – 11 юли 2009 година.

Кой може да участва
Програмата по “Управление на европейски проекти” е отворена за всички, които планират да работят или да предоставят консултантски услуги по проекти, финансирани от ЕС като бизнес мениджъри, банкери, експерти, администратори и други професионалисти.

Какво печели обучаемият
Участниците получават конкретни знания, практически умения и ноу-хау за успешно кандидатстване и управление на проекти, финансирани от програмите на Европейския съюз. Програмата предоставя актуална информация относно приоритетите, механизмите и начина на действие на Структурните фондове  и Оперативните програми за България и е насочена към текущите покани за проектопредложения по Оперативните програми и Структурни фондове.

Програмата се оказва пресечна точка на нуждите не само на обучаемите, но и на работодатели, като се превръща в разпознаваема методика, представяща занаята „писане на проекти”. Попаднала в полезрението на големите работодатели, програмата предоставя на курсистите не само знания, но и реални възможности за кариера, свързана с европейските проекти.

Успешно завършилите получават също Сертификат под институционалната акредитация на Американски университет в България и европейско приложение, валидни в Европа и САЩ.

Новите покани за проекто – предложения скоро ще бъдат обявени!  Бъдете сред обучените, които ще могат  да се възползват от открилите се възможности!

За повече информация посетете нашата интернет страница: www.aubg.bg/cep/new или се свържете с офиса ни на  cep@aubg.bg  или на телефон.02/960 79 22 или 02/ 960 79 21.

За допълнително информация, моля свържете се с:

Център за европейски програми

Американски университет в България

Център за образование и култура “Илиев”

Ул. “Университетски парк” 1, Студентски град

София 1700

тел.: 02/960 79 22; 960 79 21; факс: 02/961 60 10;

ел. поща: cep@aubg.bg

интернет страница: www.aubg.bg/cep/new

 
Активен