argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: област БИОЛОГИЯ - Стипендии за студенти за научно-изследователската дейност  (Прочетена 873 пъти)

petya_tancheva

  • Модератор
  • *****
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 84

http://web.uni-plovdiv.bg/petya/AYS%20Email%20BG.pdf
Програмата „Млад учен” се организира от компанията Alltech вече няколко поредни години.
Създадена е за поощряване на научно-изследователската дейност и задълбоченост в знанията на студенти от областите ветеринарна медицина, зоотехнология, хранене на животни, биология и имунология, животновъдство и много други. Участието е свързано с научна разработка на тема хранене и здраве на животните и с предварително определена дължина съгласно правилата на програмата. На спечелилите студенти се предоставят различни по размер еднократни стипендии и поощтрителни награди.

Олтек България е част от компания Alltech – многонационална, биотехнологична компания, която осигурява природосъобразни решения за фуражната и индустрията за храненето на животните. Компанията е основана през 1980 г. от Д-р Пийрс Лайънс (Dr. Pearse Lyons). Състояща се тогава само от двама служители, днес тя е представена в над 113 страни по целия свят. Централата на компанията е разположена в Лексингтън, Кентъки, САЩ (Lexington, Kentucky). Други значими центрове на Alltech се намират в Дъблин, Ирландия и Пекин, Китай. Повече от 1900 професионалисти работят всеки ден по разработването на различни иновационни решения за динамично променящия се пазар.
В продължение на повече от 27 години Alltech инвестира значителни ресурси в изследователска и развойна дейност за обезпечаване на многообразие от природосъобразни продукти и решения, които са от ключово значение за развитието на фуражната и индустрията за храненето на животните.

Към настоящото писмо, прилагаме подробна информация за програмата и условията за участие. Допълнителна иформация за нея, както и за компнията Alltech, можете да получите още от нашата интернет страница www.alltech.com/bulgaria/ и от специализираната страница: www.youngscientistaward.com.

Искрено се надяваме, че нашето писмо Ви е заинтересувало и че бихте ни съдействали да запознаем с програмата „Млад учен” студентите.

Надя Нестерова,
Офис мениджър
Олтек България ЕООД

Nadya Nesterova                                nnesterova@alltech.com
Office Manager                                   00359 42 60 19 16; 00359 886 315 812
Alltech Bulgaria Ltd.             8 Ivan Mirchev Str., fl. 2, apt. 6

Активен