argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: Моля някой да ми помогне за 1 програма на С спешно!!  (Прочетена 1169 пъти)

usel3ss

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1

Изжинете. Не знаех че писането на кирилица е задължително.
Някой ще може ли да ми помогне за програмата защото ми е много важно да я направя за утре а на С уменията са ми доста ограничени...
Благодаря ви!

Да се напише програма на С, която описва структура за коли с полета: марка, година на производство и разход (L / 100 km).

Програмата да е организирана с меню и да реализира (чрез функции):

Въвеждане на данни от файл;

Извеждане на данни от файл;

Извеждане на данните на екран;

Извеждане на данните за най-икономичните коли;

Извеждане на данните за коли произведени през дадена година;

Добавяне на нова кола, редактиране и изтриване на стара;

Изисквания към курсовата работа:

1. При стартиране на програмата да се задава от потребителя текуща дата и тя неможе да се променя по време на работата на програмата.

2. Да се извежда информация за всички обекти, подредени по година на производство.

3. Имената на файловете, в които се съхраняват данните на информационната система се задават само от потребителя, след въвеждане на текуща дата.

4. Ако извежданата информация е на повече от един екран, то тя да се извежда на станици.

5. Диалогът с потребителя да се извършва чрез менюта

« Последна редакция: 14.12.2008, 15:34:51 от usel3ss »
Активен

Alice_in_Wonderland

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 489
  • Well I Refuse! I Refuse! I Refuse!
Re: Pls nekoi da mi help 4e sam go zakasal qko
« Отговор #1 -: 14.12.2008, 15:26:50 »

Пиши на кирилица ... грамотно ...
Активен
Everybody Lies.

Ицкей

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 239

Е, каква помощ искаш? Аз като гледам, искаш да ти я напишем. Ако на някого времето му в тези дни е на промоция, да заповяда, но съм песимист в това отношение. Успех :)
Активен
Ицко иска поничка!

Георги Фурнаджиев

• Гост

Изжинете. Не знаех че писането на кирилица е задължително.
Някой ще може ли да ми помогне за програмата защото ми е много важно да я направя за утре а на С уменията са ми доста ограничени...
И за шеф не ставаш. Да те светна - 15 часа преди да дойде утрето, особено ако е неделя нямаш шанс някоя добра душица да се отзове.
Активен