<BLOCKQUOTE><font size="1" face="">quote:</font><HR><font face="" size="2">Originally posted by ksx:
Привет Таня,
Аз пък ако можех да преписвам, бих го правил, не ми казвай че не преписваш защото е по-чесно, защото не бих ти повярвал ;-) Ето двата варианта според мен "защо ти не преписваш"
- не можеш да го правиш;
- искаш да провериш знанията си, с които мислиш да си вадиш хляба занапред;
...
и в двата случая нямаш основание да се сърдиш на преписвачите - в първия "че кой ти е виновен, да можеш бе!", а за втория хич не се кахъри, вече е дошал момента в който знанията/уменията са много по-важни от дипломата...</font><HR></BLOCKQUOTE>
Признавам, преписвала съм на изпити. Общо за всичките ми години - може би 2 или 3 пъти.
Прав си, че не мога да преписвам (личи ми от километри
). Не се сърдя на никой който е преписал на изпит - щом може. смело напред
Що се отнася до знанията - веднага щом записах универистетска химия ме назанчиха като лаборант в производство на бои, лакове и разредители (само да спомена, че средното ми образование е лаборант технолог в ХВП). Смея да твърдя, че се справях с работата (елементарно все пак). Нищо от наученето през тези 5 години в ПУ не ми помогна кой знае колко много в работата. Просто практиката е мноооого по различна от всичко писано по учебниците. В ПУ по скоро се научих да мисля в правилната посока, да чета, да систематизирам по важност прочетената информация, за което разбира се съм много благодарна.
И не се сърдя на преписващите по време на изпит, просто смятам, че на ДИ е малко смешно и нечестно да се преписва. И да можех, нямаше да преписвам на ДИ (впрочем дори не си направих труда миналата година да помисля над тази възможнос)
[This message has been edited by Tania (edited 28-07-2004).]