argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Автор Тема: PC аксесоари  (Прочетена 10410 пъти)

Doom

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
    • Creation Digital Community
PC аксесоари
« -: 16.06.2006, 20:31:01 »

Споделете моделите на вашите PC аксесоари. Всичко - мишки, подложки, слушалки и всякакви други. Всичко периферно, което имате за своето PC
Активен
Hoping for the best, but expecting the worst!
http://www.creation-dc.org/
http://yugioh.headoff.com/

Райчо Мукелов

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 486
  • I snuggle with subwoofers
    • HULTIG - Human Language Technlogy and Bioinformatics Interest Group
Re: PC аксесоари
« Отговор #1 -: 17.06.2006, 14:28:18 »

Ся, има ли смисъл да ви дразна  :-P
Активен

Doom

• Неактивен Неактивен
« Отговор #2 -: 19.06.2006, 14:21:42 »

Ся, има ли смисъл да ви дразна  :-P

ХЕХЕХЕХХЕХЕ :) Айде не се изхвърляй плс ;)
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die
« Отговор #3 -: 19.06.2006, 14:30:02 »

Klaviatura - NAI DOBRATA
TURBO PLUS nabor 97'
UNIKALNATA QPONSKA SILA
v momena e leko cherna ot mnogo prah i kir i etc no e nezamenima ! :P

Mishka - Nqmam ideq aaa A4Tech
nai dobrata Optichna SUPER dobra nai niskata cena 11 kinta sam q zel haha

druga periferiq ima li ?
Microfon UNIKALEN sedi na postavka ! 4 leva struva navsqkade
Color : WHITE ( moq e siv ili mrysno jalt )
KATO GOVORQ I HORATA ME CHUVAT YAHOOOOOOOOOOOOOOO :)
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 739
  • изпратете ми анонимно пари в плик :)
    • www.myspace.com/teerexx
« Отговор #4 -: 19.06.2006, 19:20:06 »

Клавиатура - 5 лева Tyrbo-Xwing пише на нея
Мишка - Logitech made in China за 12 лева (ама много ме кефи, не бих я сменил с никаква друга засега)
Слушалки Philips SBC HP250  - далеч от професионалния звук, но все пак свирят ДОСТА по-свястно от 10-15 левовите модели дето са плъзнали навсякъде.
Имам едни тонколонки, които не съм пускал от месеци ... не им пише марката даже :)
Това е :)
Активен

JOKe

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2656
  • Code or Die
« Отговор #5 -: 19.06.2006, 21:43:54 »

Клавиатура - 5 лева Tyrbo-Xwing пише на нея
Мишка - Logitech made in China за 12 лева (ама много ме кефи, не бих я сменил с никаква друга засега)
Слушалки Philips SBC HP250  - далеч от професионалния звук, но все пак свирят ДОСТА по-свястно от 10-15 левовите модели дето са плъзнали навсякъде.
Имам едни тонколонки, които не съм пускал от месеци ... не им пише марката даже :)
Това е :)
aa Turbo Xwing ti si nqkav gazar te TurboWing gi napraiha sled TurboPlus shtoto TurboPlus faliraha in apraiha nova firma haha
Активен

VooDooMaN

• Гост
« Отговор #6 -: 19.06.2006, 22:41:20 »

Моята клавиатура пък е на лаптопа ,а на работата е най-обикновена, имам и една черна Compaq, но не я ползвам.
Активен

Doom

• Неактивен Неактивен
« Отговор #7 -: 20.06.2006, 10:15:19 »

LOL! Направо се чувствам като бог сред вас:

На едното PC (по новото)
Клавиатура: Logitech G15 -  80 лева си я взех втора употреба
Мишка: Logitech G1 - 60 лева с Icemat Padsurfer
Подложка: Icemat 2nd Edition - 76 лв
Аудио: Слушалки Medusa 5.1 - 93 лв.
Други аксесоари: Steel Cord Holder и Steel Gaming Glove GG3

На старото PC
Мишка: Razer Diamondback Plasma - 83 лв
Подложка: Razer eXactmat - 52 лв
Клавиатура: Нищо особено, няква си Turbo Plus :)
Аудио: Тонколони-монколони
« Последна редакция: 20.06.2006, 10:19:24 от Doom »
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
« Отговор #8 -: 20.06.2006, 13:41:36 »

Аудио: Слушалки Medusa 5.1 - 93 лв.
За пръв път чувам за слушалки 5.1, може ли да ми обясниш каква е разликата с другите стерео слушалки?
Активен

OpenBSD

• Гост
« Отговор #9 -: 20.06.2006, 14:49:39 »

Тва е все едно да кажеш че си бог, понеже пиеш бира от 0.60EUR, a аз от 0.30EUR. Ами просто по-скъпата е сладникава, блудкава и няма аромат. Ако искам такава си взимам бира с кола, защото е много по яка и е 0.30EUR също :-P

Не знам какво значение има кое колко струва. Моята машина с аксесоарите ми е от преди 4 години и все още отговаря на изискванията ми за това, което работя и скоро няма да я сменям. Като съм на път си ползвам лаптопа.
Активен

Stilgar

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 843
« Отговор #10 -: 20.06.2006, 14:54:33 »

abe taka kato cheta prilichni gamerski aksesoari si si izbral i vse pak sum siguren che te pukat po turnirite (ako izobshto imash smelost da uchastvash)

viarvai mi ako userite tuka igraeha igri shtiaha da imat i po-guzarski neshta, a pri polojenie che ne igraiat izobshto ne mojesh da gi vpechatlish

... bogopodobni
Активен
"Човек винаги трябва да си прави background" - Lia

VooDooMaN

• Гост
« Отговор #11 -: 20.06.2006, 14:59:15 »

Кво сега, мама и тати са ти дали 300-400 лева за периферя и се фукаш ли :)? LOL
Активен

Tosh

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 249
  • Filmmaker
    • Изследванията на Тодор Арнаудов
« Отговор #12 -: 20.06.2006, 17:39:12 »

Doom, пич, собствеността те прави само богат, а уменията биха могли да те направят "бог", ако ги имаш. Поне сред колегите или приятелката ти. ;)

"Бог" се става с умения и с дела, а не със собственост.

Тъй рече Кръстникът на СИВ. 8-)

Активен
Творчество и изследвания:
http://twenkid.com
http://artificial-mind.blogspot.com

Райчо Мукелов

• Неактивен Неактивен
« Отговор #13 -: 20.06.2006, 21:52:04 »

За такива като мен евтините клавиатури са най-добри, щото редовно ги заливам с разни неща пустите клавиатури и отичат, а с лаптопа ми е много трудно, все трябва да внимавам да не го удавя. Иначе аз пари давам само за звук. В момeнта имам Creative I-Trigue 3400 2.1, в  къщи имам дърт Creative 5.1 дето не му знам модела и скоро планирам да си купя два монитора Mackie + Subwoofer, ама имам доста голяма дилема по въпроса с цената :)
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
« Отговор #14 -: 20.06.2006, 22:11:48 »

скоро планирам да си купя два монитора Mackie + Subwoofer, ама имам доста голяма дилема по въпроса с цената :)
Евала! Важиш!! :)
Шти дойда на гости :)
Между другото .. за какво ти е subwoofer-а - мониторите сами по себе си са идеални за балансиран звук .. досега не съм видял студио, в което да ползват woofer допълнително към мониторите.
Активен

Райчо Мукелов

• Неактивен Неактивен
« Отговор #15 -: 20.06.2006, 22:57:01 »

I az mislq pyrvo da probvam samo s monitorite bez subwoofer, ako mi xaresa bez nego. Pyk i se chudq i za edin Alesis (ProLinear 820 DSP) bez subwoofer. Daje se chudq dali ne sym poludql da mi se iska da si kupuvam teq koloni :)
« Последна редакция: 20.06.2006, 23:09:03 от sasquatch »
Активен

TeeRexX

• Неактивен Неактивен
« Отговор #16 -: 20.06.2006, 23:53:32 »

Е чак полудял ... Мониторите стават и за домашна обстановка по принцип ... все пак не наблягат толкова на силата, колкото на качеството (но като казвам че не наблягат на силата, нямам предвид че свирят тихо според стандартите на нормалния човек :mrgreen:).
Активен

Райчо Мукелов

• Неактивен Неактивен
« Отговор #17 -: 21.06.2006, 04:55:58 »

Най-интересна беше първата ми среща с колони. Бях на 5 години, и понеже колоните бяха без жакове а направо с жици (има и такива уредби Panasonic например, и те стават но не съм пробвал не гарантирам безопасна експлоатация) ги включих в контакта (не опитвайте това в къщи или където и да било). Е да 50 херца е добре ама 220 волта не е :) Е тва с херцовете и волтовете си го обясних по-късно, но случката си беше яка :) А и звука си беше убийствен в буквалния смисъл
« Последна редакция: 21.06.2006, 05:08:28 от sasquatch »
Активен

Phyz

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 45
« Отговор #18 -: 21.06.2006, 12:26:58 »

Най-интересна беше първата ми среща с колони. Бях на 5 години, и понеже колоните бяха без жакове а направо с жици (има и такива уредби Panasonic например, и те стават но не съм пробвал не гарантирам безопасна експлоатация) ги включих в контакта (не опитвайте това в къщи или където и да било). Е да 50 херца е добре ама 220 волта не е :) Е тва с херцовете и волтовете си го обясних по-късно, но случката си беше яка :) А и звука си беше убийствен в буквалния смисъл

С тези колони става много яко ако им объркаш поляритета. И тогава когата едната бута другата смуче и си кльопат една на друга басовете, а ти се чудиш как може да си дал толкова кинти за толкова скапани колони :)
Активен
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur.
Whatever is said in Latin sounds profound.

Райчо Мукелов

• Неактивен Неактивен
« Отговор #19 -: 22.06.2006, 01:17:06 »

С тези колони става много яко ако им объркаш поляритета. И тогава когата едната бута другата смуче и си кльопат една на друга басовете, а ти се чудиш как може да си дал толкова кинти за толкова скапани колони :)

Сега е почти невъзможно да видиш такива колони с жици и без цветове :) А добрите са с някакви жакове и куплунзи (естествено това не прави колона с жак или куплунг автоматично добра). На въпросните уредби Panasonic колоните им са 3 лентови и виоските и средните си имат отделен кабел от баса, така че стават два пъти за в контакта. Тва което ми е мисълта и сега произвеждат колони които са опасни за малки деца. Ако са с жак, няма как да ги гръмнеш в контакта. Е има и контакти и разклонители със защита от малки деца , която се състои точно в това , да не могат да ръгат жици директно в контакта (освен ако не са по-умни и не ползват пирони да речем или пък най-близкия щепсел)
« Последна редакция: 22.06.2006, 01:21:16 от sasquatch »
Активен