Колега Ицкей, след великолепния ви отговор доста се чудих дали изобщо да пиша.Но след като сте взел участие в темата би било невъзпитано да не ви направя пояснение! Когато е трябвало съм си ходила на лекции, а познатиите ми колеги завършиха. Да , сегашният 4 курс ми е непознат , но няма как да познавам няколко випуска след моя.Що се отнася до времето мисля ,че съм и продължавам да го използвам пълноценно.Постигнала съм достатъчно!А на вас колега,горещо препоръчвам да се занимавате с нещо по - смислено вместо да избивате комплексите си тук!
И вие ли заиграхте тази песен с комплексите? То вече е модно май, човек като няма какво да каже, да обвини другия в комплекси. Колко трогателно само, сълзи се стичат по скулите на лицето ми.
А всъщност аз какво съм направил? Ходите ли на лекции? Поне на една лекция, за да си вземете информацията? Не. Познавате ли някого от курса си? Не. Значи, аз, казвайки тези две неща, които са самата истината, имам комплекси, така ли? Отнесете идиотските си изводи някъде другаде обаче, а не в моята градина, че както виждате нещо не пасват тук. Не, че някъде ще паснат, но тук поне се усещаме.
А и все пак отговора на въпроса Ви го дадох и в бонус получихте мнението ми и, разбира се, вие се захванахте за мнението ми. То беше по-важното за вас, нали? Знам, знам. И как само тръгнахте да се оправдавате.
Не ми дължите въобще обяснения, а от друга страна и аз не съм особено чест посетител на лекциите
Улала... 6+ на колежката за това че е толкоз смела. Да не я схруска само колегата Ицкей, че той е като хала понякога.
Параграф13, вие нещо ме следите, но сигурно си въобразявам. Щом това Ви е за 6+, бедна ми е фантазията да си представя двойката.
П.С.
Уж сме във форум. В него се дават мнения. Или си продайте компютрите или свиквайте.