Уважаеми колеги ... говорите ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ...
1) Проверката на документите НЕ зависи от хората от СС, те само приемаха документи и мога да ви уверя, че ако не бяха те, нито подаването щеше да е толкова бързо, нито щяха да удължат срока с 1 седмица за да може всички да подадете документи и да вземете пари ! Така, че мислете малко преди да пишете!
2) Грешките, за които знаем за момента са в несъответстващи егн-та и Iban номера, които забележете се попълват от хората подаващи документите - тоест от вас, така че също не виждам с какво са ви виновни колегите от СС. Те свършиха адски мн работа заради вас, изпускайки лекции и отделяйки от личното си време, така че определено не сте прави да ги критикувате. Знаете как е с бюрокрацията, знаете че се бавят, подали сме документите седмица по-късно от другите университети заради удължения срок и не забравяйте, че нашите документи са доста повече в сравнение с другите пловдивски ВУЗ-ове ... ,така че пак не са ви виновни те.
Да, има забавяне и Да в другите ВУЗ-ове вече изхарчиха парите ... кофти. И аз чакам стипендите и на мен ми трябват - факт. Но не мрънкам и не обвинявам на общо основание ! Колегите поддържат връзка с министерството и ще уведомят своевременно за развитие по въпроса.
Така, че колегите DRAFTER и pany ... покажете малко уважение, и наличие на мозъчна тъкан и я използвайте преди да се излагате така !
И да - заради тези дето си деряха гърлата през зимата, тези ПЪЛНИ ИДИОТИ сега до няколко години университета ни ще има общежития - какъв позор нали ?Много знаете да пишете по форумите ... но май сте си само с това,колеги !
С най-добри чувства
един студент