argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Страници: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 88   Надолу

Автор Тема: Европейски стипендии  (Прочетена 343339 пъти)

danito89

• Гост
Re:Европейски стипендии
« Отговор #820 -: 16.11.2009, 16:59:58 »

Може и после ибан ако се класираш до 3 дена трябва да  го дадеж.Аз няммам никаква карта така ,че ако взема трябва само заради стипендията да извадя  :-D
Активен

just_my_self_f

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #821 -: 16.11.2009, 17:39:17 »

Е че те много лесно могат да видят дали си получавал,нали им е в компютъра всичко  :roll:

Аз си спомням, че миналата година като попълних Формуляра ходих при инспектораката и тя ми нанесе успеха и се подписа, а ибан даваха в студентска информация,сега от къде да го търся май ще се ходи и до банката,като не си го записах  :?

Всеки може да си разбере IBAN-a като се обади на телефон 0700 1 84 84 (на цената на един градски разговор за абонати на БТК) всеки делничен ден от 8:30 до 17:30.  От менюто избирате 1, свързвате се с оператор и го питате за IBAN. Ще Ви поискат данни от личната карта, така че е добре тя да Ви е под ръка :wink:
Активен

myzrael

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 74
« Отговор #822 -: 16.11.2009, 17:59:46 »

а хора като вече си се регистрирал.и после дадеш да разпечата и преглед нали има статус.на мен стои празно.какво трябва и кога ще изпише нещо в това поле
Активен

Тодор Величков

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 63
« Отговор #823 -: 16.11.2009, 19:16:39 »

Здравейте колеги, имам едно въпросче към вас, оня ден като ходих да ми попълват успеха за нормалните стипендии и инспекторката ми зе успеха от последните 3 триместъра, това мисля че е нормално , защото нали 3 наши се равняват на 2 нормални семестъра (от фми съм), обаче забелязах че не ми се взима под внимание една оценка от първия семестър миналата година, казах и на инспекторката че имам такава, защото тя е от факултативна дисциплина и е нямаше нанесена в протокола който беше при нея ( а миналата година съм 99% сигурен че е имаше) , и няма проблем нали поправи ми успеха. Сега обаче много се чудя какъв успех да си нанеса за евростипендиите, ако нанеса по големия заради оценката от факултативната дисциплина да не стане така че после при проверката да не е видят по някакъв начин и да ми зачетат успеха ли ддз ? кажете какво мога да направа :) мерси предварително.
Активен

Trainer

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 54
« Отговор #824 -: 16.11.2009, 23:02:58 »

...можеш да подадеш ако не си 1 семестър...
Значи тези, които сме 1-ви курс (без значение бакалаври или магистри) и за редовните и за европейските стипендии ще подаваме втори семестър.
Благодаря за отговора!
Активен

Eli83

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 203
« Отговор #825 -: 17.11.2009, 09:57:19 »

Обадих се и ми казаха номера на сметката,супер лесно и бързо,трите имена,номер на карта,ЕГН,и ти я диктуват хубаво,само че сега се чудя дали не ми издиктуваха някоя тяхна и паричките да ги пращат не на мен, а на някой друг хихихихихих :-D ще се провери на место тази информация не може то така,после иди доказвай, че си се обаждал, че някой ти я е продиктувал...... :-P

Най добре инспекторите да сметнат успеха щото после с тяхните сметки го сверяват  :drunk:
Активен

nqh

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 49
« Отговор #826 -: 17.11.2009, 13:40:32 »

Здравейте, колеги! Понеже в документите за европейска стипендия се пита дали сме получавали стипендия по реда на ПМС, някой може ли да ми каже дали това е обикновената стипендия, за която подаваме документи с доход и успех, или не.
Активен

bbc22

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 73
« Отговор #827 -: 17.11.2009, 15:26:11 »

Здравейте ! Моят въпрос е следния - колко молби и декларации ти трябват и при инспекторката ли се минава първо и после при Капка
кажете подробно , че досега не съм пускала документи за стипендия

Активен

S.Cvetkov

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 433
  • Самуил Ц.
    • Стундетски съвет при ПУ "Паисий Хилендарски"
« Отговор #828 -: 17.11.2009, 17:25:43 »

Специално за колежката над мен.

Стипендии по ПМС 90 -
http://uni-plovdiv.bg/news.jsp;jsessionid=FC33C3CCAD4376A8E65DD5111701F318?ln=1&id=1074&newsPageNumber=1

Стипендии от европейския социален фонд -
http://uni-plovdiv.bg/news.jsp;jsessionid=FC33C3CCAD4376A8E65DD5111701F318?ln=1&id=1078&newsPageNumber=1

Активен
С. Цветков

bbc22

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 73
« Отговор #829 -: 17.11.2009, 17:58:07 »

мерси за отговора  :-)
Активен

Adore

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 11
« Отговор #830 -: 17.11.2009, 20:34:18 »

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО БЕШЕ БАЛЪТ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ ЗА ЗИМНИЯ СЕМЕСТЪР (МИНАЛАТА ГОДИНА).
Активен

just_my_self_f

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 6
« Отговор #831 -: 17.11.2009, 22:47:15 »

Обадих се и ми казаха номера на сметката,супер лесно и бързо,трите имена,номер на карта,ЕГН,и ти я диктуват хубаво,само че сега се чудя дали не ми издиктуваха някоя тяхна и паричките да ги пращат не на мен, а на някой друг хихихихихих :-D ще се провери на место тази информация не може то така,после иди доказвай, че си се обаждал, че някой ти я е продиктувал...... :-P

Най добре инспекторите да сметнат успеха щото после с тяхните сметки го сверяват  :drunk:

Аз съм се обаждала на този телефон с една дузина мои колеги и нямахме проблеми с IBAN-номерата. Ако не си чула точно преди момента, в който те свързват с оператор системата те уведомява, че всички разговори се записват. Но ако нямаш доверие на мен и на това - отиди и питай на място. Просто се опитвам да спестя на хората, който не им се занимава с това, едно разкарване :)
Активен

Eli83

• Неактивен Неактивен
« Отговор #832 -: 18.11.2009, 19:02:53 »

Да, аз се възползвах за което ти благодаря :-*,написах тази която ми продиктуваха пък да видим!
Активен

eXtreme

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
« Отговор #833 -: 19.11.2009, 16:07:11 »

Малко информация - с невзет изпит не може да се подава молба за стипендия. Отказват да смятат успеха, независимо че в официалния сайт на МОН пише, че може да се кандидатства и с невзети изпити.
Днеска минах през тромавата система и след около 10ина телефонни разговора се оказа, че на сайта на МОН може да пише условията за кандидатстване, но пък от Университета могат да правят каквото си поискат - така че *** :D

Честито на печелившите :)
« Последна редакция: 19.11.2009, 19:56:36 от MISSTY »
Активен
ВИНАГИ НА РЪБА!

S.Cvetkov

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Самуил Ц.
« Отговор #834 -: 19.11.2009, 16:24:59 »

Колега, може ли да видим къде го пише това че и аз се интересувам
Активен
С. Цветков

eXtreme

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
« Отговор #835 -: 19.11.2009, 16:36:47 »

URL: http://eurostipendii.mon.bg/?m=6
Въпрос: Мога ли да кандидатствам за стипендия и/или награда с невзет изпит?
Отговор: Съгласно условията на проект "Студентски стипендии и награди", финансиран от ЕСФ по ОП РЧР, право за кандидатстване за стипендии и награди имат всички студенти, независимо от постигнатия семестриален успех. Това, че имате невзет изпит може само да се отрази в по-нисък успех, но в никакъв случай не е пречка да кандидатствате за стипендия и/или награда по проекта. Трябва, разбира се, невзетият изпит да не се е отразил на студентското Ви положение и към момента на кандидатстване да сте записан за учебната 2009/2010 г. като студент редовно обучение.
Активен
ВИНАГИ НА РЪБА!

S.Cvetkov

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Самуил Ц.
« Отговор #836 -: 19.11.2009, 17:14:27 »

интересно :)
Активен
С. Цветков

MiraJ

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 27
  • БЕФЕ & МИО
« Отговор #837 -: 20.11.2009, 00:04:22 »

Здравейте,
знаете ли дали се кандидатства за европейска стипендия задължително с успеха на предходната година? Дали може с успеха на друга година?  :s:
Дано някой да може да ми отговори.
Активен

S.Cvetkov

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Самуил Ц.
« Отговор #838 -: 20.11.2009, 08:47:11 »

Това според мен е невъзможно, защото в такъв ред на мисли аз ще кандидатствам с успеха ми от 1-ви курс, който е 6.00 и шансът ми да се класирам е 100%
Активен
С. Цветков

Eli83

• Неактивен Неактивен
« Отговор #839 -: 20.11.2009, 09:23:48 »

Аз мисля че щом има невзет изпит се равнява на 2ка и се смята 2ка съответно шанса пада,бала и тнт.незнам защо са отказали при положение, че го пише в условията, че може,но пък има колеги с успех 5 не подават-нямали шанс,така че с един невзет всичко друго трябва да е 6ци поне :mmm: е зависи и от кой факултет си :mmm:

Аз се чудя има ли нещо лошо че съм подала по интернет на 17ти а във ректората по късно/Още не съм ходила? май няма значение нали?
  И ако има такива които са подали само в ректората ще се класират ли?Не е задължително да се мине през интернет, или е? Че се зачудих? :?
Активен
Страници: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 88   Нагоре