argon bulletin board

Експертно търсене  

Новини:

Регистрирането на нови потребители е временно деактивирано.

Страници: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 88   Надолу

Автор Тема: Европейски стипендии  (Прочетена 343401 пъти)

alele

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 14
Re:Европейски стипендии
« Отговор #980 -: 10.01.2010, 12:46:54 »

ти от чакане а аз от ГРИП и то сериозен
и добре че е жената да ми даде пари (бахти и мъжа съм станал да искам пари от жена си) че няма от каде лекарства да си взема

трябва да питам в аптеките дали и те не правят като МОН или ПУ да позабавят плащанията че да не ги давам парите веднага :(
Активен
Ф И Ф

drago876

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 37
« Отговор #981 -: 10.01.2010, 15:50:17 »

Ето какво ми отговориха от МОН на писмото:
"В срок до 19 декември 2009 г. Министерството на образованието, младежта и науката нареди плащанията към висшите училища чрез БНБ. За да бъдат реално получени парите от висшите училища и те да ги преведат по сметките на студентите, платежните нареждания следва да бъдат потвърдени от Министерството на труда и социалната политика (Управляващ орган на проекта). До този момент въпросните платежни нареждания не са потвърдени от МТСП и висшите училища не са получили парите. МОМН не би могло да се ангажира със срок за изплащане на парите, тъй като е само бенефициент и управляващият орган е над нас в йерархията на проекта."
Според мен скоро няма да видим парите...
Активен

SheLLia

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 38
« Отговор #982 -: 10.01.2010, 17:22:53 »

Абсолютно същото отговориха и на мен днес .... пари скоро няма да се дават
Активен

SheLLia

• Неактивен Неактивен
« Отговор #983 -: 10.01.2010, 17:27:06 »

Ако се съберете повече хора да пишете до Господари на ефира  :-D ще се включа и аз , защото само с едно оплакване няма да стане. Ако се оплачат повече хора , може и да се направи нещо ....
Активен

drago876

• Неактивен Неактивен
« Отговор #984 -: 10.01.2010, 17:33:04 »

Няма ако не предприемем нещо, това с "Господари на ефира " ми се струва, че ще свърши работа. Ако искате дайте да се организираме и да им пратим писмо. Колегите, които искат да се включат могат да се свържат с мен на drago876@abv.bg ...
Активен

SheLLia

• Неактивен Неактивен
« Отговор #985 -: 10.01.2010, 17:58:03 »

Ама всеки по отделно да прати писмо от неговата си поща с данни и факултетен номер , защото мисля че те си извършват някакви проверки първо преди да предприемат нещо .... може още довечера да поразпратим малко писма , дано поне те направят нещо ...
Активен

drago876

• Неактивен Неактивен
« Отговор #986 -: 10.01.2010, 18:28:44 »

Ще им обясним подробно какъв е проблема, но ако се свържат с нас ще искат да се срещнем. Затова искам да се съберем повечко хора и ако се обадят да се срещнем с тях заедно. Затова аз ще изпратя едно писмо до тях и ще пиша тука ако искат да се срещнем с техен екип. Но искам да знам дали мога да разчитам и на други колеги.
Активен

SheLLia

• Неактивен Неактивен
« Отговор #987 -: 10.01.2010, 18:46:54 »

на мен можеш :)
Активен

drago876

• Неактивен Неактивен
« Отговор #988 -: 10.01.2010, 18:56:30 »

Благодаря  :handshake:
Активен

John

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 67
« Отговор #989 -: 11.01.2010, 00:16:22 »

Супер, но все още срока, който са казали не е изтекъл. Може Господари на Ефира другата седмица като мине. Иначе за сега аз смятам да пиша на mlsp@mlsp.government.bg щом те отговарят по тея въпроси.
Активен

drago876

• Неактивен Неактивен
« Отговор #990 -: 11.01.2010, 11:36:05 »

Да, и това е нещо. Ще им пиша и аз :)
Активен

paragraf 11

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 264
« Отговор #991 -: 11.01.2010, 16:41:11 »

И сега какво -излиза, че министерството на Тотю Младенов било виновно.Никое висше училище не е получило пари. :-D :-D :-D
ми освен да чакаме аз не виждам какво може да постигнем.Аз мисля че си прехвърлят топката.Лятото що нямаше чак такива проблеми.
Активен
UBI LEX, IBI POENA
Където има закон,там има и наказание

Krisy88

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 32
« Отговор #992 -: 11.01.2010, 17:54:58 »

мога ли да попитам днес някои проверявал ли е картите?
Активен

drago876

• Неактивен Неактивен
« Отговор #993 -: 11.01.2010, 18:19:37 »

Няма нищо в картите...
Активен

S.Cvetkov

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 433
  • Самуил Ц.
    • Стундетски съвет при ПУ "Паисий Хилендарски"
« Отговор #994 -: 11.01.2010, 18:25:23 »

До колкото имам информация платежните чекове са в БНБ и не са превеждани към другите банки, защото парите трябва да бъдат удобрени от Министерството на труда и социалната политика ! ПОНЕЖЕ проектът е към тяхното министерство. Следователно писмата трябва да са насочени както към МОМН така и към Министерството на труда и социалната политика.
Аз също ще пиша писмо и до двете министерства, защото те нарушават всички клаузи по договора,а именно превеждането на два транша, до края на СЕМЕСТЪРА!  И ДРУГИ и други...
Активен
С. Цветков

ROZZALLI

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #995 -: 11.01.2010, 18:48:21 »

Абе хора, не се безпокойте! Ще ни поизмъчат още малко и след това ще се появи месията Бойко :bow:  и ще каже "Дайте им стипендиите" . Ще го покажат по телевизията , като че ли ги е извадил от неговия джоб и всички ще ахкаме!
И ще ни ги изплатят. Същото беше и с лекарите и ще се повтаря още много пъти.Просто си трупа дивиденти на гърба на всички, които зависят от държавата!
Активен

S.Cvetkov

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Самуил Ц.
« Отговор #996 -: 11.01.2010, 18:54:59 »

хехех в голяма заблуда си. Това са европейски средства и те независят от бюджета на държавата. Има специална европейска комисия,  която следи за правилното изпълнение на проекта Студентски стипендии и награди. Та 1-во това не зависи от г-н Борисов, 2-ро 40 милиона едвали ще задали за стипенди и то от бюджета на дръжавата....
Активен
С. Цветков

ROZZALLI

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #997 -: 11.01.2010, 20:37:11 »

ти не ме разбра правилно!погледай малко новини и ще разбереш.Парите се бавят нарочно.И скоро ще се появи Борисов и ще каже че той е наредил плащането на стипендиите. Например скоро говореше че той е платил на пиратите, които бяха отвлякли кораб с български пирати. И точно така каза - Аз съм платил. Знам, че няма нищо общо  между нашите стипендии и тези пирати, но начинът по койте се действа е един и същ.Всичко е много добре измислено.Не се бавят само нашите стипендиии, а и много други плащания. Парите са от ЕС , но минават през държавата и тя определя, както виждаш,   кога ще получим тези пари. :wink: :-)
Активен

dbfan87

• Неактивен Неактивен
  • Публикации: 3
« Отговор #998 -: 11.01.2010, 21:34:59 »

Незнам дали си момиче или момче, ама живееш в някъв измислен свят,където тоя Бойко Борисов е рицар в бели дуспехи.Говорило се ,че бил платил. Недей така ,че тука  в махалата се говори ,че аз съм ги платил от джоба си тея пари. Като толкова много боготровиш Бойко Борисов , що не му напраиш една свирка ?!
!
Относто проблема - рано или късно ще ни ги преведат.В случая сме працаканите и ще чакаме ,докато някой не реши да ги прати
Активен

S.Cvetkov

• Управител
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Самуил Ц.
« Отговор #999 -: 11.01.2010, 21:48:31 »

Надявам се си разбрала кой следи за правилното осъществяване на ПРОЕКТА Студентски стипендии и награди. Така че да не се окаже пак да ни врътнат кранчето на европейските пари тази година.
« Последна редакция: 11.01.2010, 21:53:18 от S.Cvetkov »
Активен
С. Цветков
Страници: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 88   Нагоре