Реших и аз да напиша един коментар, може би защото съм автор и на тази тема
Почвам с наблюденията.
Преди 2 дни, във ФМИ, имаше интернет, през мрежа "FMI" нормално , само на определени места.Визирам ( на втори етаж, до Аула 2, на втори етаж, на 1-ви етаж, от страната на кафето, и на 3-ти етаж, точно до кабинета на инспекторката ни. Кога най-накрая хората които отговарят за това ще го оправят ?!
Бива ли постоянно да се пише едно и също нещо и никакъв резултат?!
..Днес, явно като първи работен ден, за администраторите, тъй като през двата дни са били в почивка, днес НЯМАШЕ никъде интернет .. Явно админите днеска бяха ядосани и спряха интернета, на студентите, които се надяваха поне в малкото си свободно време да си проверят пощата или да се чудят, на кой етаж да отидат, че да имат интерет!
Има ли смисъл да продължавам!? Дори в компютърните кабинети за свободно ползване на ИНТЕРНЕТ бяха заключени! ЦЯЛ ДЕН .. ДНЕС !!!
Направо е смешно.. Но тъй като ми трябва постоянно интернет, тъй като трябва да следя няколко машини , се принудих да си ползвам WiMax-a, независимо, че съм ограничен с MB. За мен е недопустимо толкова време да не се вземат мерки да се покрие цялата сграда с интернет и да няма никакъв проблем!
Явно трябва да минат 2-3 години, да дойдат нови Админи, да им трябва постоянно интернет през ноутбука и тогава да се оправи!
Дали не съм прав ?!
PS : Нещата които написах не са на лична основа! Просто както г-н Енков, беше написал в по-горните постове, това не е ЛУКС ,а необходимост, тъй като някой хора го използват постоянно!