Такъв израз като "богат речников състав" няма или по-точно е граматически неправилен в контекста, в който го използваш и зада правиш забележки относно речника ми, трябва поне да познаваш елементарните правописни правила и граматика, а виждам черно на бяло, че не е така

По втората ти забележка, ако не разбираш какво говоря/пиша, това не означава, че казаното/написаното няма смисъл и благодаря за съвета ти, но аз съм от хората които рзмишляват и не приемат чуждите мнения на готово, жалко че ти го смяташ излишно губене на време.
Относно "великите" ти разкрития за конспирацията, мога да кажа, че дори не си одраскал върха на айсберга.
САЩ... понеже голяма част от семейството ми живее, учи и работи там, а също и аз самия съм бил там, претендирам, че съм поне малко наясно как стоят нещата, ако държите мога да ви кажа и какви са таксите в някои университети и какви изпити се полагат.
seltika, самосъзнанието ми е българско и да знам какво е това. А ти знаеш ли ?
Не смей да ме обвиняваш в родоотстъпничество ! Погледни малко историята, виж какви са били идеите на хората, борили се за свободата ни, за това как да изглежда свободна България и дали се покриват с твоето мислене

Заключенията ти относно конкуренцията, реализацията, а също така и великите ти открития за човешките взаимоотношения, могат да се сравнят само с тези на... начална учителка в малко село с училище до 4-ти клас.